Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ГО «Інститут аналітики та адвокації» оголошує конкурси на посади регіональних координаторів у Тернопільській області для реалізації програми протидії корупційним проявам у медицині.

Регіональний координатор працюватиме у напрямку адвокації протидії неформальним платежам у закладах охорони здоров’я. Зокрема, до його обов’язків входитиме координація та реалізація адвокаційної діяльності, проведення прес-конференцій, ведення діалогу з представниками органів державної влади та місцевого самоврядування, розробка локальних НПА. Усі необхідні методики, інструменти та консультації регіональному координатору надаватиме ГО «Інститут аналітики та адвокації».

Заявник у жодному разі не може бути представником політичної сили або використовувати участь у програмі для задоволення власних політичних інтересів. Крім того, важливо, аби заявник розумівся на соціальній та антикорупційній тематиці, наприклад, належав до правозахисної чи волонтерської організації, тощо.

Реалізація пограми передбачає фінансову винагороду регіональному координатору.

Резюме та супровідні листи надсилайте до 17:00 8 липня на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду з позначкою «Регіональний координатор (Тернопіль)».

 координатор, корупція, медицина, тернопіль, фото, тернопільський тиждень 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.