Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Зниклу напередодні ввечері 32-річну жінку рідні знайшли вранці на присадибній ділянці мертвою. Колото-різана рана на грудях свідчила про насильницьку смерть. 

Зі слів тимчасово виконуючого обов’язки заступника начальника ГУНП в Тернопільській області Степана Яцуха, версій загибелі молодої жінки було декілька, проте поліцейським вдалося знайти незаперечні докази причетності до вбивства сусіда загиблої.

Зі слів очевидців, у неділю, 26 червня, в родині підозрюваного цілий день пиячили. І на господарстві, і з виїздом на сільський ставок. Сусіди розповідають, що бояться навіть заходити на обійстя цього сімейства, адже родина не лише не благонадійна, а й з кримінальним минулим. Нещодавно з місць позбавлення волі вийшов батько зловмисника, а сам підозрюваний у вбивстві наразі умовно засуджений. Проблеми із законом чоловіки мали через наркозлочини.

Люди кажуть й про запальний характер 24-річного зловмисника. Особливо, коли хильне оковитої. А того дня молодий чоловік випивав немало. Тож цілком ймовірно, що сусідка, котра зустрілася ввечері на його шляху, чимось й роздратувала лиходія. Як у його руках опинився ніж, - допоки встановлює слідство, та саме лезо господарського ножа всадив нападник у свою жертву.

Зниклу безвісти родичку брат шукав цілий вечір. Був і на обійсті вбивці, розпитував, чи не бачив її. Та зловмисник вперто мовчав. До приїзду поліцейських намагався приховати сліди злочину, навіть власну версію вбивства придумав, вказавши на колишнього чоловіка загиблої.

- Ми ретельно відпрацьовували декілька версій, - розповідає тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника управління Степан Яцух. – Але зібрані нами докази свідчили, що до вбивства причетний саме сусід загиблої. Чоловік, щоправда, одразу не зізнавався, але згодом, зрозумівши, що всі спроби заплутати слідство марні, написав явку з повинною.

24-річному жителеві Нараєва оголошено підозру   у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України. В Бережанський районний суд направлено клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.