Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На Тернопільщині надано 3426 дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 1432 гектари з часу запровадження ініціативи землевпорядної служби про першочергове забезпечення земельними ділянками учасників АТО та членів родин загиблих військовослужбовців.

Учасники АТО планують використовувати землю під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд 1197 ділянок площею 88 гектарів, для ведення садівництва 1488 ділянок площею 154 гектари і 741 земельні ділянки площею 1190 гектари – для ведення особистого селянського господарства.

Усього із заявами про отримання земельної ділянки до територіальних органів землевпорядної служби та органів місцевого самоврядування області звернулося 4002 захисники Батьківщини. Найбільше бажання отримати земельні ділянки учасники АТО виявили у м. Тернопіль 789, Тернопільському 1502, Чортківському 264 та 247 у Зборівському районах. Всі клопотання учасників АТО розглядаються у стислі терміни в першочерговому порядку.

Загалом землевпорядники області зарезервували для потреб учасників АТО землі площею 4130 гектара. Ділянки, а це 528 масивів, можуть бути використані для будівництва житлових будинків (176,4), ведення садівництва (586,5 га) та особистого селянського господарства (3367,1га).

Довідково:

Надання у власність земельних ділянок учасникам АТО здійснюється у порядку, визначеному статтею 118 Земельного кодексу України, за умови, що такий громадянин не скористався своїм правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення та надав документ, який посвідчує його участь в АТО.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.