Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На земельних аукціонах, організованих Головним управлінням Держгеокадаструу Тернопільській області, що відбулися наприкінці червня, продали права оренди 22 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населеного пункту). Інвестори орендували землі загальною площею 188,22 гектара. В результаті торгів ціна оренди зросла до 1,08 млн гривень, тоді як стартовий розмір річної орендної плати становив 399,21 тис. гривень.

Землі розташовані на території Боківської, Вербівської, Галицької, Завалівської, Мужилівської, Новосілківської, Поплавської, Шумлянської та Юстинівської сільських рад Підгаєцького району.

Найбільша динаміка вартості зафіксована на земельну ділянку у Юстинівській сільській раді Підгаєцького району. У ході земельного аукціону ціна річної оренди зросла з 8% до 34% від нормативної грошової оцінки землі. Інвестор, що взяв у користування ділянку, щорічно сплачуватиме до бюджету місцевої ради 156,2 тис. грн упродовж семи років.

“Цього року бюджети місцевих рад Тернопільської області отримали майже 2,5 млн гривень від продажу прав оренди 87 земельних ділянок сільськогосподарського призначення держвласності площею тисяча гектарів”, – зазначає керівник землевпорядної служби області Павло Боднар.

Довідково:

Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України “Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах”.

Інформація про лоти із зазначенням місця розташування земельних ділянок, їх площі та кадастрових номерів, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у розділі «Земельні аукціони».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.