Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Декілька днів назад ми отримали відповідь КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” про незгоду добровільно провести справедливий перерахунок за послуги з опалення житла за жовтень, листопад і за період з 1-18 грудня 2015 року.
Підприємство не звернуло увагу на надану нами копію листа Міністерства регіонального розвитку, будівництва і житлово- комунального господарства про те , що за грудень перерахунок необхідно було робити не з 19 числа , а з 1- го.
Не допомогла і надана нами інформація про те , що місті Києві такий перерахунок провели за цілий місяць, а не лише з 19-го по 31-е, як в нашому місті.
Тому наша громадська організація “Асоціація споживачів житлово- комунальних послуг” подала позов до суду для прийняття рішення щодо обов’язкового проведення перерахунків за період з 10 по 31 жовтня минулого року, так як середньодобова температура в цьому періоді склала +6,95 градусів С, а не -0,5 градусів, на яку розраховано діючий тариф на опалення, в розмірі 14,88 грн. Ми вимагаємо , щоб КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» зменшило тернополянам оплату в цьому місяці по 5,02 грн за кожен квадратний метр опалювальної площі.
В листопаді 2015 р. середньодобова температура була також значно вищою розрахункової і становила +4.4 градусів за Цельсієм . Тому за цей місяць необхідно зменшити нарахування по 3,94 грн. за кожен метр опалювальної площі.
За період з 1-18 грудня минулого року середньодобова температура склала + 2.5 градусів – тому переплата становить 1,4 грн за кожен квадратний метр опалювальної площі.
Віримо у перемогу правди і здорового глузду!

Депутат тернопільської міської ради Петро Ландяк

Погляд

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.