Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А йому особисто погрожує Сергій Надал.

Депутат Тернопільської міської ради від Партії Регіонів Василь Лукін  заявляє, що міська влада обкрадає тернополян, а йому особисто за розкриття оборудок міський голова Тернополя свободівець Сергій Надал погрожує розправою. І саме про це депутат має намір розповісти громаді. З цієї нагоди у Тернопільському прес-клубі він збирає журналістів. За твердженням деяких однопартійців мера, це буде черговий «вилив бруду» на міську владу. Хоча на думку «ТТ», якщо вже депутат, навіть такий неоднозначний, як пан Лукін (який демонстративно покидає сесійні засідання), зважується на такі гучні та сенсаційні заяви, то він як мінімум має не просто відповісти за свої слова, а й надати беззаперечні докази своїх звинувачень. З доказами, а не просто голослівні заяви.

Що з того вийде – побачимо й почуємо у п’ятницю, 14 жовтня, о 12 год. 30 хвилин. Адже саме тоді відбудеться зустріч депутата-регіонала, керівника фракції в міськраді, з журналістами.

На фото: Василь  Лукін розмовляє по телефону у сесійній залі Тернопільської міськради 

 alt 

Коментарі  

 
+4 #9 Сергій 21.10.2011 10:52
То що сталось 14 жовтня ?
Цитувати
 
 
+5 #8 асфальт 18.10.2011 22:50
Лукін не знає до чого домахатися, а інтелект не дозволяє вникнути... так і лишиться клоуном
Цитувати
 
 
+4 #7 родич 18.10.2011 08:02
лукіна обікрали ще в дитинстві. вкрали відчуття реальності))))
Цитувати
 
 
+11 #6 Софа 16.10.2011 16:15
ой, хлопці, погоджуюся з вами на всі 100%!!!
Цитувати
 
 
+11 #5 Володя 16.10.2011 11:23
так він і є міська рада. люди схаменісться. це спектакль
Цитувати
 
 
+12 #4 Кременчанин 15.10.2011 16:27
Цей Лукін явно змахує на несповна розуму, з нього приколюється вся міська рада, журналісти і самі регіони !
Цитувати
 
 
+14 #3 умка 14.10.2011 12:59
Антон це круто! Усі ці лукіни та надали пальці однієї руки, то дулю нам скрутять, то тризуб покажуть. Головне злапати лоха і потім з него лаха дерти.
Цитувати
 
 
+15 #2 Антон 14.10.2011 11:08
та вони одного поля ягоди - що лукін, що надал та інші, це шакали, які дорвалися до вмираючого лева (це я так красиво про бюджет нашого міста:)), і роздирають його на шматки, погаркуючи і покусуючи один одного, поки той взагалі не здохни
Цитувати
 
 
+16 #1 Виборець 14.10.2011 10:12
Лукін сам має "рильце" в пушку, вибори виграв не чесно за гроші регіоналів. Правда сказати, що і усі інші регіонали в міську раду попали через підкіп громади. Винні і люди, що продались за мідний гріш! Брехня породжує ще більшу брехню, тому до Лукіна і його однопартійців віри немає! Виборці жаліються на його бездіяльність та некомпетентніст ь. Той хто сам прокручкє оборутки і надумав викрити оборутки іншого собі подібного є ЛИЦЕМІРОМ!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.