Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Порушення, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму 193 тис. гривень виявили фахівці Державної фінансової інспекції в Тернопільській області під час ревізії Відділу освіти Козівської райдержадміністрації.

Зокрема, за невідпрацьований час (перебування за межами України, не відпрацювання годин з учнями, які навчаються за індивідуальною формою навчання та за сумісництвом) незаконно виплачено заробітної плати з нарахуваннями на 43 тис. гривень, внаслідок безпідставного встановлення окремим працівникам доплат та підвищення посадових окладів незаконно витрачено 8 тис. гривень.

Також ревізія встановила незаконне витрачання бюджетних коштів на оплату завищеної вартості теплопостачання та енергоносіїв, спожитих орендарями та фізичними особами на загальну  суму 90 тис. гривень, більше 50 тис. гривень, які належало повернути до районного бюджету, використані на поточні потреби установи.

Вжитими в ході ревізії заходами забезпечено відшкодування більше 102 тис.гривень.

За допущення фінансових порушень на 14 посадових осіб складено адмінпротоколи.

Про результати ревізії поінформовано  правоохоронні органи.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.