Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Село Токи Підволочиського району звідки родом нардеп Михайло Головко (з цього ж села родом і керівник тернопільського осередку «Свободи» Роман Навроцький - прим.ТТ)  не хоче об’єднуватись ні з якими громадами.

Про це розповідає заступник голови Тернопільської ОДА Олег Валов.

Село побоюється залишитися без ресурсів на периферії.

§  В Україні процес об’єднання — добровільний, силою нікого не змушуватимуть. Але, іншої перспективи в Токів нема: об’єднатися з Хмельниччиною, або з громадами, які там вже існують, – каже чиновник.

За його словах, є політично налаштовані люди не йти на процес об’єднання (чи не тому, що тут якраз мешканці дослухаються до своїх односельців-«авторитетів» Навроцького і Головка, партія яких і виступає проти децентралізації – прим.ТТ).

Нагадаємо, на території області утворено 26 об’єднаних територіальних громад, що  охоплюють 27% території Тернопільської області, 167 рад із 615 сільських, селищних та міських рад (283 населені пункти) та 229 тис. населення. Загалом сформовано 172 ОТГ (159 — у жовтні 2015 р., ще 10 — у березні і 3 — у квітні 2016-го) із загальною кількістю населення 1,5 млн осіб. До їх складу увійшло 845 місцевих рад (7% загальної кількості) і 2,2 тис. населених пунктів. Займають вони майже 7% площі країни.

Погляд

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.