Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про події вівторка 2 серпня розповідає і громадський активіст, який став свідком обшуку та вилучення зброї у водія Барни Сергій Цвик. На своїй сторінці у мережі Фейсбук свідок не лише описує подробиці затримання дебошира, а й звинувачує правоохоронців у бездіяльності.

“Сьогодні став свідком доволі резонансної події : близько 15.30 подзвонили рідні і повідомили, що у дворі мого будинку, по вул. Живова, 26 пяний чоловік стріляє з пістолета у дітей. Я за кілька хвилин приїхав на місце події. Також одразу очевидці зробили дзвінок у поліцію.
Як зясувалося, пяний дебошир спочатку розмахував пістолетом у сусідньому з будинком магазині, також показував посвідчення працівника ОДА і помічника народного депутата України. Потім пішов у двір, сів на газон і зробив кілька пострілів у дітей, що там гралися. На щастя ні у кого не попав. Далі намагався стріляти по припаркованих у дворі авто, проте, очевидно, закінчилися набої. Його намагався відговорити це робити інший чоловік, який був разом з ним. Але не зміг цього зробити. Потім пяний чоловік залишивши тапочки у дворі, босий пішов додому, проте не дійшов, впав і заснув під дверима, пістолет лежав поряд з ним.
Зауважу, поки це все відбувалося, а це близько 30 хв. поліції ще не було. Я побачив її приблизно хвилин за 35 після початку стрілянини. Сусіди ще кілька разів дзвонили за т.102, проте їм говорили, щоб вони дзвонили за іншим номером у міськвідділ, бо вони не знають чому нема патрульних. Коротше кажучи БАРДАК!!!
Приблизно за 35 хв. приїхали патрульні, проте не у двір будинку у якому стріляли, а на зупинку транспорту по в.Живова і кудись пішли(мабуть у магазин). У дворі вони зявилися лише за 70!!! хвилин після виклику. Це підтверджують десятки очевидців. За цей час хуліган міг повбивати багатьох людей. Час їхнього приїзду також зафіксовано камерою спостереження яка висить на сусідньому будинку, тож думаю, що не відвертяться.
Мене запросили бути понятим при вилученні зброї. Бачив, як цей чоловік лежить у підїзді і спить, пістолет лежав у кутку підїзду. Поряд також була барсетка з документами. Слідчі, які описували вміст барсетки, виявили посвідчення водія голови Тернопільської ОДА, а також посвідчення помічника народного депутата України Зелика, які були видані на імя Сверида Олега.
Поліцейські намагалися підняти сплячого чоловіка і відвезти на медосвідчення на вміст алкоголю, проте він прокинувшись кинувся на них з кулаками. Скручувало його пятеро поліцейських. Потім на місце події приїхав очільник поліцейським міста та довго вмовляв п. Сверида поїхати з ним.
Так попід руки, у кайданках його посадили у авто і повезли нібито на медосвідчення.
У цій історії дивує навіть не те, як такі речі може собі дозволяти людина наближена до голови ОДА п. Степана Барни, а те, чому поліцейські отримавши повідомлення про стрілянину у дворі будинку, їхали на виклик аж 70хвилин??? А на повторні дзвінки свідків радили дзвонити на інший номер……Це просто не вкладається у голові!!!!!
Чи полетять голови винних поліцейських – будемо бачити. А п.Степану Барні, якого я поважаю, потрібно добре розібратися зі своїми кадрами!”, -пише Сергій Цвик.

За інформацією Файне місто

Коментарі  

 
0 #1 Jersy 03.08.2016 11:58
Замість того щоб підтримати молодих хлопців і дівчат хтось, руками горе-преси, пробує внести дисгармонію в життя тернопільського суспільства, і таками закликами як у заголовку настроїти людей один проти одного. А Барна судячи по деяким його заявам взагалі дивуюсь як потрапив до влади. Яка в нього посада? Я цим не цікавлюсь, але не думаю що його б обрали на виборах(((
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.