Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«У Тернополі на вул. Юності триває облаштування території дитячого садочка. Мешканці сусіднього будинку, який розташований поруч із дитячим садочком по вул. Юності, 9, були занепокоєні облаштуванням паркану біля цього закладу. Люди не володіли достатньою кількістю інформації, чому там облаштовують паркан, проте після зустрічі, яка відбулася 3 серпня, будь-які конфліктні питання зникли.– Пояснив при зустрічі мешканцям Тернополя міський голова Сергій Надал.

З 1 вересня заплановано відкрити новий дитячий садочок по вул. Юності, який будуть відвідувати 180 дітей. Оскільки до дитячих садків є певні вимоги, тому було вирішено долучити до загальної території дитячого садочку частину ділянки, яка належить місту. Так вийшло, що цією територією проходила пішохідна доріжка, якою часто користувалися мешканці сусіднього будинку. Для того, щоб не виникало незручностей, нову доріжку облаштуємо поруч.

Мешканці прилеглих будинків погодилися на те, щоб перенести доріжку, оскільки з 1 вересня цей дитячий садочок почнуть відвідувати 180 дітей, переважно із їх будинків.

Окрім того, під час зустрічі люди попросили відремонтувати проїзд між будинками, а також обстежити сусідні двори.

Щодо питання проїзду, то уже замовлено проектно-кошторисну документацію і, надіюся, на наступній сесії депутати погодять виділення коштів на ремонт цього проїзду. Інші питання звучали щодо перенесення сміттєвих баків та облаштування місць для паркування, тому були дані відповідні доручення. Прилеглі двори обстежить спеціальна комісія та при потребі внесе їх у титульний список ремонтів".

 вулиця юності, дитячий садок, скандал, фото, тернопільський тиждень 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.