Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Таке припущення зробив Сергій Цвик, який був свідком стрілянини, у мережі Фейсбук:

Саме таке враження складається після прес-конференції, яку дав очільник поліції області Олександр Богомол в середу, 3 серпня, стосовно стрілянини у Тернополі, яка сталася днем раніше.

Як зазначив п.Олександр Богомол, перше повідомлення на лінію 102 про вчинене правопорушення надійшло о 15.04(від чоловіка), а друге о 15.06(від жінки). Далі за інформацією керівника поліції – патруль виїхав на місце злочину, куди прибув о 15.16год. (у двір будинку, де сталася стрілянина).
Ще раз хочу зазначити, що сам особисто був присутній на місці події у цей час, і жодної патрульної машини ні у дворі, ані довкола будинку не було.

Перша патрульна машина приїхала близько 15.40, і не у двір будинку по вул.Живова, 26, де вчинялося правопорушення, і куди вказувала жінка, що телефонувала на лінію 102, а зупинилася на вул.Живова, перед будинком № 24. Це була патрульна тойота пріус. З неї вийшли двоє поліцейських і помаленько пішли в сторону ринку. Згодом, через 10 – 15 хв, приїхало друге поліцейське авто – део ланос, з якого вийшли ще двоє поліцейських і пішли теж в сторону ринку.

Повернулися вони десь хв. за 15 і аж тоді, після того як до них підбігли діти і буквально за руки привели до місця злочину – патрульні зайшли у двір будинку по вул.Живова 26, де вчинилася стрілянина. Час коли це було, зафіксований очевидцями події, а також на камері спостереження, що знаходиться на будинку №24 по вул.Живова.

Отже, безпосередньо до місця стрілянини патрульні підійшли приблизно о 16.05, а це більше ніж через годину від того моменту коли їх повідомляли за версією п.Олександра Богомола на лінію 102.

Також, хотів би висловитись стосовно тези п.Олександра Богомола щодо того, що ніхто з людей не був у зоні ураження. Судячи з висловлювання головного полісмена, якщо стрілок ні у кого не попав, а стріляв у землю – значить ніхто у цій зоні не був… Проте, згідно КОДЕКСУ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ УКРАЇНИ, ст.2, п.15. зона можливого ураження – окрема територія, акваторія, на якій внаслідок настання надзвичайної ситуації виникає загроза життю або здоров’ю людей та заподіяна шкода майну; А згідно характеристики зброї, яку використовував дебошир, відстань з якої можна завдати шкоду здоровю людини – 10 метрів. Отже, усі хто знаходився навколо у радіусі десяти метрів були у зоні ураження! А у цей момент – це були діти, які гралися у кількох метрах біля нього, а також чоловік, який проводжав стрілка додому і знаходився поруч з ним!

До усього цього також хотів би додати інформацію, що п.Олега Сверида поліцейські відпустили додому приблизно коло 23.00 тогож самого дня! Незважаючи на те, що чоловік знаходився у стані сильного алкогольного спяніння, поводився агресивно, і загрожував життю і здоровю оточуючих.

Тож складається враження, що хтось у поліції дуже не хоче обєктивного розслідування справи і свідомо вводить в оману свого керівника. Адже припускати, що п.Олександр Богомол наводить неправдиві факти свідомо – я не хочу, адже відношуся з повагою до цього молодого і талановитого керівника.

Тому звертаюся до п.Олександра Богомола з вимогою провести внутрішнє розслідування, з залученням громадськості, задля обєктивного встановлення усіх обставин справи.

Коментарі  

 
+1 #1 Комент 04.08.2016 13:12
Щось робіть з тими поліцейськими най трохи рухаються бо це вже стає традицією приїзджати на виклик через годину.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.