Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Серед багатіїв Галичини найбільше представників від БПП “Солідарність” та “Самопомочі”. 

Найбагатшими депутатами є львівський представник БПП Остап Доскіч, який володіє майже 50 млн грн, та його франківський однопартієць Володимир Балагура, який у 2015 році заробив понад 20 млн грн. 

Рух ЧЕСНО в рамках кампанії “Стеж за грошима” підготував огляд найбагатших депутатів міськрад Львова, Івано-Франківська та Тернополя. Ми сформували рейтинг галицьких багатіїв із найвищими доходами та з найбільшими статками. Інформацію взято із депутатських декларацій за 2015 рік.

Депутат від "Громадянської позиції" у Тернопільській міській раді Петро Ландяк задекларував минулого року 2,5 млн грн доходів. При цьому його зарплата становила лише 100 тис. грн, решту — 2,4 млн грн депутат отримав як дивіденди. Петро Ландяк є відомим місцевим підприємцем. Директор та співзасновник фірм “Продлюкс плюс”, "Універсам Текстерно”, засновник компанії “Торговий дім “Універсальний”.  У міській раді входить у комісію, що займається питаннями житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Найбагатшими депутатами є львівський представник БПП Остап Доскіч, який володіє майже 50 млн грн, та його франківський однопартієць Володимир Балагура, який у 2015 році заробив понад 20 млн грн. 

Детальніше ТУТ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.