Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Законодавство України сьогодні категорично забороняє спалювати листя в населених пунктах. При спалюванні опалого листя може постраждати не тільки ваш організм, а й гаманець. У процесі згоряння в повітря виділяються пил, окиси азоту, чадний газ, важкі метали і низка канцерогенних сполук. А бензопрен, який утворюється у тліючому без доступу кисню листі, може викликати у людини рак.

Також це шкодить екології навколишнього середовища, каже начальник управління житлово-комунального господарства Тернопільської міської ради Володимир Болєщук.

Володимир Болєщук: «Це є все ж таки наша екологія, за яку ми дбаємо. Це є і зниження якості грунтів, тому що виділяються різні такі речовини, які потрапляють у грунт. Тобто це є комплекс негативних заходів, який ми хотіли би унеможливити на території нашого міста».

Законодавство України сьогодні категорично забороняє спалювати листя в населених пунктах. Порушники цієї норми сплачуватимуть штраф від 5 до 10 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Відслідковують протиправні дії відповідальні за це служби.

Володимир Болєщук: «Є екологічна інспекція, яка за цим слідкує. Також наше управління, також наші спеціалісти, які працюють по території міста. Якщо є такі факти – ми це виявляємо. Ми контролюємо і наші підприємства, й інші, щоб таких фактів не допускати».

Тернопільські комунальники, які прибирають листя на території міста, вивозять його на Микулинецьке кладовище. Також для цього можна використовувати місцеве сміттєзвалище, повідомляє ІНТБ

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.