Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За «сприяння» депутата Тернопільської міської ради Івана Сороколіта на його виборчому окрузі по вулиці Бродівській успішно зводиться «нехилий» торгово-офісний центр.

Причому будується він під вікнами гуртожитку, хоч ще зовсім недавно сам Сороколіт активно виступав проти такого роду забудов і зокрема по вулиці Текстильній, мотивуючи це тим, що в місті і так достатньо будинків, офісів, торгових об’єктів, натомість бракує дитячих майданчиків та відпочинкових зон. Проте, коли маєш «інтерес», громада відходить на другий план, пише Часопис

У нашому випадку Сороколіт допоміг своїм бізнес-партнерам на аукціоні, організатором якого в липні 2014 році була Тернопільська міська рада, купити  0.03 га землі  по вулиці Бродівській по ціні 35 тис. гривень за соту. Учасників торгів було лише двоє та і торгами цей «договорняк»  язик не повертається назвати. Для порівняння, на цьому ж аукціоні  продали земельну ділянку на вулиці Петлюри по ціні 91 тис. гривень за соту, а учасників було 8. Крім того Іван Леонідович  «сприяв» тому, щоб не було проблем з виготовленням всіх дозвільних документів на початок будівництва офісного центру. За інформацією автора, Сороколіт тому так старається, бо має частку у цьому будівництві.

І ще одна немаловажлива деталь: вищеописані події, відбувалися в період найбільш трагічного періоду проведення АТО на Сході країни, проте це не завадило депутату займатися власними корупційними бізнес-проектами. Як кажуть, кому війна, а кому заробітки.

Як уже повідомляв «Репортер» Іван Сороколіт – директор комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа». Того самого, яке обвішало все місто відеокамерами, зображення з яких одразу потрапляють у головну будівлю мерії.

Усю попередню каденцію Сергія Надала колишній «порист», а нині «свободівець» Сороколіт просидів у своєму КП настільки тихо, що про його існування і роботу знали навіть не всі працівники міської ради.

Однак після останніх виборів сесійна зала ТМР здригнулася: гучні виступи директора КП, ініційований ним же публічний звіт про свою роботу та відкрита критика мера – ніхто не чекав від «сірої політичної миші» такої бурхливої активності.

За інформацією сайту, пояснення такій поведінці Сороколіта дуже банальне: він має намір стати наступним мером Тернополя.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.