Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На що ще піде мер Тернополя, щоб не виконувати власні передвиборчі обіцянки?

Минуло лише два тижні від останньої сесії міської ради, а мер міста Сергій Надал вже зробив з неї певні висновки: закрив свій персональний сайт за адресою nadal.te.ua (див.мал.)
Нагадаємо, що на останньому пленарному засіданні депутат міської ради Роман Заставний звинуватив теперішнього міського голову Сергія Надала в небажанні брати на себе відповідальність за надання тернополянам дозволу на встановлення індивідуального опалення.
"Тернопільський тиждень" з цього приводу вже наводив цитати з персонального сайту пана Надала, де він розказував про те, що: «…саме політична партія "Свобода" "звертається до міського голови (тоді це був Р. Заставний – прим. ТТ) і депутатського корпусу міської ради, знайти таке рішення, яке дозволить відновити процес видачі дозволів на встановлення індивідуального опалення", саме він, як кандидат на посаду мера гарантує, що "активісти партії мають розроблену відповідну програму щодо організації індивідуального опалення, погоджену і схвалену обласними комунальниками, енергетиками, економістами, юристами", бо свободівці "хочуть нейтралізувати вплив усталених тіньових схем з обкрадання українців".

Повторимося – це було на персональному сайті пана Надала, а також про це він неодноразово говорив у платних матеріалах в передвиборчий період на шпальтах газет та з екранів ТБ.
Як бачимо, сталінське правило "немає людини - немає проблеми" свободівець і за сумісництвом міський голова Тернополя Сергій Надал вирішив застосувати по своєму: щоб цікавим журналістам відпало бажання копирсатися в минулих обіцянках, їх просто знищили.
Цікаво, що ще придумає Сергій Віталійович, щоб не виконувати так щедро обіцяне тернополянам "покращення життя вже сьогодні".

Олекса Ярич, «Тернопільський тиждень»

 alt 

 
 

 

Коментарі  

 
+3 #8 Людиа 22.10.2011 23:14
А як же індивідуальне опалення тротуарів??)
Цитувати
 
 
+6 #7 інший 18.10.2011 22:53
обіцянки можна невиконувати, так сказав суд нашому президенту. а надалу треба абстрагуватися від обіцянок і зосередитися на реальній роботі для міста. хай піаром займається хто інший
Цитувати
 
 
+4 #6 Аль-кайда 18.10.2011 09:02
Індивідуальне опалення- шлях до збагачення...
Згадайте , які суми "ходили " за дозвола. напевно Роман Заставний добре тоді "піднявся"...
Цитувати
 
 
0 #5 катя 18.10.2011 08:03
сайт на реконструкції. скоро всі побачать різницю
Цитувати
 
 
+10 #4 фонтан 17.10.2011 12:02
Надал показує своє ставлення до журналістів. тепер ті, хто зрозуміє це почнуть Надала фігачити. а решта - як лежали під ним, то навіть не пікнуть
Цитувати
 
 
+10 #3 Аня 16.10.2011 23:28
а на фіга зара надалу персональний сайт? він вже своє набрехав, тепер тільки красти треба, ну і дійсно щоб журналюги не доколупували запитаннями, того й закрив, Катя ж розірватися не може на всіх фронтах
Цитувати
 
 
-15 #2 малютка 16.10.2011 13:58
та той сайт вже давно не працює
який сенс мати купу сайтів?
під час виборів то було актуально
зараз основна поизиція - це сайт міської ради
+ ще соціальні мережі
добре що закрив зайвий сайт
а то би замість роботи мером - Надал цілими днями на сайтах своїх писав :)
Цитувати
 
 
+10 #1 юзер 16.10.2011 11:23
та то певно технічна поломка. хоча молодці, що побачили!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.