Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільська обласна рада направила звернення до СБУ та прокуратури області, щоб зупинити земельні афери та притягнути до відповідальності причетних до спроби відчуження 20 га. землі тернопільського аеропорту.

Про це повідомив перший заступник голови Тернопільської обласної ради, представник партії ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

За його словами, з початку робіт по відновленню діяльності аеропорту в Тернополі окремі посадовці «вставляли палки в колеса» та маніпулювали громадською думкою з цього приводу.

«Не дивлячись на різного роду перепони, нам вдалося зібрати весь пакет необхідних документів для отримання державного акту права власності на землю аеропорту – 153,99 га. Ми все зробили згідно букви закону, але, на жаль, у сесійній залі та у деяких місцевих ЗМІ популісти лише критикували та затягували цей процес. І поки вони відволікали розмовами про землі аеропорту: 2,5 га., де знаходяться дороги загального користування і 2,6га., де необхідно розмістити паркову аеродрому; цим скористалися ті, хто давно мріє роздерибанити цей ласий кусок землі поблизу обласного центру», – розповів політик.

Він повідомив, що 2 тижні тому всі документи по землі аеропорту площею 153,99 га. були передані на реєстрацію в національну кадастрову систему (НКС) для отримання витягу ДЗК. Але виявилося, що це неможливо, бо вже зареєстровано обліковий файл фірми ДАК «Універсалавіа» на 20 га. землі в межах – 153,99 га. землі аеропорту.

«Інформація про реєстрацію цього файлу відсутня, тобто, не відомо коли точно і ким було внесено цю ділянку (20 га.), відомо, що це трапилося в попередні роки. Це відверте порушення чинного законодавства та свідчення повної бездіяльності керівників обласного управляння держкадастру. Очевидно, що таким чином, хтось намагався затягти або унеможливити процес отримання державного акту на землі аеропорту, щоб в подальшому привласнити цю територію», – переконаний представник «Батьківщини».

Проте, Василь Деревляний запевнив, що цю аферу не так просто втілити в життя.

«Тернопільська обласна рада ніколи не прийме рішення про відчуження цих 20 гектарів, а без рішення обласної ради в аферистів нічого не вийде. Мало того, ми сподіваємося, що правоохоронні органи якнайшвидше розслідують цей злочин і притягнуть всіх винних і причетних до відповідальності», – підкреслив перший заступник голови Тернопільської обласної ради.

Політик також заявив, що й надалі буде «горою» стояти за відновлення роботи аеропорту в Тернополі.

«Я хочу заявити: якщо продовжуватимуться спекуляції, різного роду афери і блокування роботи по відновленню діяльності аеропорту – партія і фракція «Батьківщина» будемо закликати інші політичні сили в облраді, громадські організації та всіх тернополян до серйозних акцій протесту», – зазначив Василь Деревляний.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.