Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Найбільше коштів виділяють «своїм»

Довгоочікуваний капітальний ремонт державної дороги "Тернопіль-Чернівці" на ділянці с.Ягільниця-селище Нагірянка. Надзвичайно крутий поворот з підйомом в поєднанні із неякісним покриттям ставав причиною багатьох аварій. Після ремонту по новітній технології отримаємо якісне покриття, що дасть змогу зменшити аварійність. Так і працюємо»- написав у соцмережі нардеп Олег Барна і розмістив відповідні світлини.

Цікаво, що контролювати ремонтовану ділянку дороги приїхав аж сам Богдан Юлик,  начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області.

Нічого дивного, адже для Олега Барни і його молодшого брата – голови ТОДА Степана Барни Ягільниця і Нагірянка на Чортківщині фактично є рідними селами. Тож, звісно, на інфраструктуру цих сіл виділяється чимало коштів.

Тим паче, що Богдан Юлик, син екс-заступника голови СБУ на Тернопільщині, у 2001 році закінчив Білобожницьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, в якій в ті ж роки вчителював сьогоднішній нардеп Олег Барна.

А тому й напрошується висновок – що змінилося? Як і в радянсько-кучмівські часи бюджетні гроші на населенні пункти напрявляються насамперед туди, до яких мають стосунок можновладці. Ну або на їхні виборчі округи…

Підтвердженням наших слів є і той факт, що цьогоріч на округи, де мажоритарниками на Тернопільщині є депути, представники правлячої партії БПП "Солідарність", з держбюджету виділили найбільше коштів.

 богдан юлик, барна олег, щвязки, фото, тернопільський тиждень 

  богдан юлик, барна олег, щвязки, фото, тернопільський тиждень  

Коментарі  

 
0 #1 Sem_Che 17.08.2016 15:35
Ну і що в цьому поганого, що ремонтується ділянка міжнародної дороги??? Нехай і в Білобожниці, також відремонтують, бо там колись вчився син екс-заступника голови СБУ на Тернопільщині, у 2001 році закінчив Білобожницьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів...Що поганого в якісному ремонті дорожнього полотна.
Ось доведіть, що вони гроші відмивають на цьому, тоді іньша справа
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.