Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Останнім часом в місцевому інформаційному просторі з’явилось багато критичної інформації про «важку працю» депутата-свободівця Тернопільської міської ради Ігоря Турського.

Серед найбільших «подвигів» варто згадати намагання депутата привласнити собі і своїй родині майже 10 гектарів землі в Зборівському районі, а також вижити майстра-годинникаря з ласого шматка землі на вулиці Шептицького в Тернополі. Апетит обранця розігрався не на жарт. Звичайно, йому потрібно спішити, оскільки наступні вибори можуть перекреслити далекоглядні плани Турського, і йому доведеться залишити приміщення на Листопадовій. Тоді мрії не будуть збуватися так легко.

Проте, відразу після цих критичних матеріалів на адресу депутата, почали з’являтися зовсім інші повідомлення в ЗМІ… Шановного депутата пробують зробити «білим і пухнастим». Але чомусь робиться це за кошти місцевого бюджету.

Саме так, оскільки усі публікації розміщені у виданні Тернопільської міської ради «Тернопіль Вечірній». Редакцію газети, яка належить громаді, Ігор Турський вирішив використати для власного піару і реклами. Так, 18 серпня виходить відразу 5(!) статей підряд(!) про Ігоря Турського. Все це подано під соусом дня народження депутата.

Відповідно, тернополянам стало цікаво, за які такі заслуги пішла хвиля хвалебних од Ігорю Турському, причому за гроші тернополян? Фінансування роботи редакції здійснюється за кошти з місцевого бюджету і видання мало б висвітлювати теми з життя міста, а не піарити депутата.  

Буквально за кілька годин після виходу публікацій, в редакції «Тернополя Вечірнього» схаменулися, або хтось таки дав вказівку, тому що всю рекламу Турського швиденько прибрали. Тепер про «плідну» роботу редакції і піар депутата залишилась лише одна світлина з сайту видання…

Хоча, вітання з днем народження могли б і залишити. Все-таки в чоловіка ювілей…

В соціальних мережах користувачі вже коментують дану ситуацію.

Бізнес Компаньйон Тернопіль

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.