Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Дві знакові події вже мали місце сьогоднішній сесії Тернопільської міської ради.Майже годину часу присвятили обговоренню діяльності депутата-свободівця Ігоря Турського.

Пожалітися на міського обранця прийшли як мінімум двоє людей і обом їм надали можливість виступити у сесійній залі.

Жителька села Мшанець Зборівського району, депутат місцевої сільської ради виступила із заявою про те, що Турський намагається захопити землю у населеному пункті, який вона представляє.

Приватний підприємець поскарживася, що через депутата-свободівця не може продовжити договір оренди по розміщенню кіоску.

На захист Турського дружно стали колеги із так званої антинадалівської коаліції (частина фракції ВО “Свобода” та фракція “Самопомочі”), які заявили про замовність скарг щодо депутата.  Скаржників засипали уточнюючими запитаннями, відтак усе це переросло у тривалу дискусію.

Загалом діяльність Ігоря Турського у сесійній залі обговорювали майже годину. Таке враження, що депутат мітить на крісло міського голови і його хочуть “збити” іще на злеті, пише Терноград.

Водночас сьогодні ж журналіст, який тривалий час займався розслідуванням земельних афер, очолив депутатську комісію Тернопільської міської ради із земельних питань.

Зміни у складі постійної депутатської комісії із земельних питань затвердили сьогодні, 19 серпня, на сесії Тернопільської міської ради.

Тимошенківець Андрій Артимович склав із себе повноваження голови земельної комісії. Тепер він рядовий член комісії, пише Галас

Новим головою земельної комісії депутати обрали представника “Самопомочі” Андрія Шкулу, який тривалий час займався журналістськими розслідуваннями у сфері земельних відносин.

Нагадаємо, одразу ж після виборів представникам “Самопомочі” пропонували очолити земельну комісію, однак тоді вони відмовилися.

 

Коментарі  

 
-2 #2 Тимофій 19.08.2016 14:00
Чому приховуєте коментарі,скіль ки вам за ці бруди заплатили?Крім лисого ще на світі є якісь інші речі і фальш вилізе боком з грoшима які берете за брехню.
Цитувати
 
 
-1 #1 Орися 19.08.2016 12:17
Та нічого протиправного Турськмй не вчинив,як не можна по закону,то нехай не дають в чому проблема він що її на плечі взяв,а та баба хай бми йшла в церкву молитмись а не була підтмрачом в лисого полтінніка.Так само і годинникар ,в очі Турського не знає ,а бреше.То тепер взагалі нічого не матиме.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.