Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ревнуючи дружину, 45-річний житель Борщівського району, який нещодавно повернувся із заробітків у Польщі, наробив великої біди.

Спочатку посеред власного подвір’я вбив з мисливської рушниці дружину, а коли на виклик прибули правоохоронці, довго відстрілюючись із засідки, поранив у ногу одного поліцейського, інші двоє правоохоронців на жаль, від куль загинули. Трагедія почалася у селі Бабинці вчора ввечері.

Як повідомляє Погляд, під час затримання озброєного нападника поліцейські змушені були застосувати табельну зброю. Нападник загинув о 9.20 сьогодні від кулі снайперської гвинтівки спецпризначенця “Сокіл”.

Також цієї ночі поліцейського, який приїхав на виклик у м. Борщів, було застрелено.

За попередньою інформацією, пише Терен, правоохоронців викликали через побутову сварку, фігурантом якої був чоловік, що вже мав судимості. На даний час поліцією проводиться знешкодження та затримання зловмисника. Добровільно здатися правоохоронцям злочинець не має наміру.

 

Ось як ціі трагічні події прокоментував громадський активіст з Тернополя Іван Ковалик: «Ось вона "стара мєнтовка"! На Борщівщині загинули два співробітники поліції, ще один поранений. Як керівник райвідділу послав молодих хлопців на затримання озброєного злочинця без нічого? Без бронежелетів! Без зброї! Цей самий керівник райвідділу не пройшов поліграф, бо нажерся таблеток, але для його обласного керівництва це нормально, бо він "свій". Добре, що цей дибіл не забув начальнику на день народження скинутись, а коли молоді хлопці поїхали виконувати безглуздий наказ, відсиджувався в Тернополі. 
В Тернопіль виїхало керівництво Національної Поліції України. Ми повині зробити все, щоб винні були покаранні!»Ось як ціі трагічні події прокоментував громадський активіст з Тернополя Іван Ковалик: «Ось вона "стара мєнтовка"! На Борщівщині загинули два співробітники поліції, ще один поранений. Як керівник райвідділу послав молодих хлопців на затримання озброєного злочинця без нічого? Без бронежелетів! Без зброї! Цей самий керівник райвідділу не пройшов поліграф, бо нажерся таблеток, але для його обласного керівництва це нормально, бо він "свій". Добре, що цей дибіл не забув начальнику на день народження скинутись, а коли молоді хлопці поїхали виконувати безглуздий наказ, відсиджувався в Тернополі. 

В Тернопіль виїхало керівництво Національної Поліції України. Ми повині зробити все, щоб винні були покаранні!»

   борщів, бабинці, поліцейські, застрелили, фото, тернопільський тиждень   

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.