Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як офіційно повідомляють в обласному управлінні поліції, до Головного управління Держгеокадастру звернувся громадянин для отримання в оренду земельної ділянки площею  2 га  для ведення фермерського господарства. Керівник кадастрової служби за позитивне вирішення питання зажадав «фінансової допомоги» у сумі 3 тисячі доларів США.

Під час отримання другої частини неправомірної вигоди 22 серпня 2016 року посадовця було затримано оперативниками Управління захисту економіки (УЗЕ) в Тернопільській   області спільно з слідчими військової прокуратури Тернопільського гарнізону. Всього хабарник встиг отримати 500 доларів США.

За даним фактом військовою прокуратурою Тернопільського гарнізону відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України - прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Дане правопорушення передбачає від 5-ти до 10-ти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до 3-х років, з конфіскацією майна.

Посадовця затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

З інформації, яка надійшла на адресу редакції ТТ:

Затриманий, в.о. керівника Головного управління Держгеокадастру в Тернопільській області Павло Боднар, обіймав посаду в.о керівника тернопільського Держзему з кінця жовтня 2015 року. Призначення Павла Боднара наполегливо домагався керівник Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна, який принципово вимагав  поставити на земельне відомство, як і на низку інших ключових посад в регіоні, свою людину - через цю безапеляційну вимогу майже рік в тернопільський Держзем  не могли призначити керівника. Саме завдяки протекції губернатора 29-річному Боднару, з доволі скромним  послужним списком, вдалося обійти більш досвідчених кандидатів. Зокрема, на цю посаду  претендували Ярослав Ковалів та представник «Самопомічі» Михайло Федишин.

В земельних ресурсах Боднар працює лише з 2014 року. Він починав свою кар’єру з посади головного спеціаліста у Держземагенстві Тернопільської області, а у червні 2015 був призначений заступником начальника одного з відділів.

Про те, що Боднара просуває губернатор  Степан Барна уже неодноразово повідомлялося.

Барна навіть персонально клопотав перед колишнім Головою Держгеокадастру про призначення свого протеже. Надійні джерела надали копію відповідного листа  у розпорядження редакції.

  барна, павло боднар, копія, лист, клопотання, тернопільський тиждень

  За даними сайту Держгеокадастру, в березні 2016 року Боднар пройшов конкурс на посаду начальника Головного управління в Тернопільській області. http://land.gov.ua/info/rezultaty-konkursnoho-vidboru-na-zamishchennia-vakantnykh-posad-nachalnykiv-terytorialnykh-orhaniv-derzhheokadastru-v-ivano-frankivskii-ternopilskii-khmelnytskii-oblastiakh-iakyi-vidbuvsia-u-derzhh

Але затверджений в якості очільника відомства так і не був. 

Близькі до Барни люди характеризують тепер уже в вочевидь колишнього  головного земельника Тернопільщини  як доволі обережну людину, яка слухняно виконує всі вказівки куратора. Ці якості виявились більш корисними, ніж досвід роботи в галузі та чесність.

Але завдяки професійній роботі правоохоронних органів -  робочий шлях сумнівного спеціаліста виявився не довгим, не дивлячись на близькість до перших осіб області.

Коментарі  

 
0 #3 Zemlya 03.09.2016 13:29
Тоді і взяли на гачок Вітю Мартинюка хлопці з УБОЗу http://h.ua/story/401865/
Виконання міліцейських завдань Мартинюком прослідковуєтьс я навіть в останні місяці……http://reporter.net.ua/golovni-novyny/skandal-u-derzhgeokadastr i-habarnytstvo-chy-pidstava
Цитувати
 
 
+1 #2 Vasul 31.08.2016 10:15
......підозрювана у розбійному нападі та пограбуванні Наталія Міненко (в якої Боднар вимагав гроші) для нашої міліції "своя". І немає поки що на це ради. Тож єдине, що ми можемо зробити — це попросити наших читачів: запам'ятайте ім'я Наталії Міненко і будьте у стосунках з нею обережними! http://rivnepost.rv.ua/showarticle.php?art=031869
Цитувати
 
 
+1 #1 Vasul 31.08.2016 10:12
Однак, є інша версія подій, які відбувалися в Держгеокадастрі . Наші джерела повідомляють, що Павла Боднара (на фото зліва) підставили. Він, як відомо, не затверджений на посаді начальника управління, а працює виконувачем обов’язків, а до того очолював один з відділів цієї структури. Незважаючи на те, що пан Бондар виграв конкурс на вакантну посаду головного земельника Тернопільщини, тривалий час Держгеокадастр України його не призначав. Очевидно, затримка була не випадковою. На це «хлібне» місце мають око й інші претенденти, які, незважаючи на результат конкурсу, сплять і бачать себе в кріслі головного земельника області. Хто вони?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.