Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопіль відзначив День міста. Символічно, що ця дата обрана у свято Успення Пресвятої Богородиці. Неймовірно велика кількість тернополян прийшла вранці до храму, щоб у спільній молитві звернутися до Господа за благословенням. Участь в Архиєрейській Святій Літургії взяв Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Сьогодні ми просимо у Господа миру для нашої Держави, опіки для нашого міста і ласки для кожної родини. Наш край, центром якого є Тернопіль, завжди був духовною колискою Західної України, осередком патріотизму. Тому сьогодні наші молитви звернуті до Всевишнього за наших бійців. Ми ще раз дякуємо і вклоняємося у шані тим тернополянам, які віддано і безстрашно боронять кордон країни. Саме завдяки їм небо над нашим містом залишається мирним. Честь і слава Героям!», - зазначив Степан Барна у промові до тернополян.

Голова обласної адміністрації вручив нагрудні знаки «Відзнака командира 80-ї окремої десантно-штурмової бригади» за особисту мужність проявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України матерям загиблих бійців.

Вітишин Іван, старший сержант. Військовослужбовець 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Загинув 10 січня 2015 року під час оборони Донецького аеропорту.

Питак Андрій, солдат. Військовослужбовець 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Загинув 01 березня 20126 року під час виконання бойового завдання.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.