Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Народний депутат з Тернопільщини Олег Барна днями був гостем на телеканалі «112». Ведуча зверталася до нашого земляка «гаспадін Барна». Той її красиво «поставив на місце», попросивши ведучу більше його не називати «господином». І запропонував взамін кілька варіантів: пане Барна, Олеже чи Олеже Степановичу.

Більше того, у передачі, де левова частика розмови була присвячена кадровим змінам в Адміністрації Президента України, Олег Барна заявив, що «не потрібно перетворювати у політичну сенсацію цілком звичайну ротацію в адміністрації Президента. Є речі важливіші!».

Відповів нардеп з Тернопільщини і на закид, «навіщо Ви взагалі ходите на цей канал? Відстоювати свою позицію? Але є й проукраїнські канали. Чи нема?»

– Даний канал користується високим рейтингом, його дивляться багато людей, до котрих потрібно доносити правду. Якщо потрібно, то я б навіть на Першому російському виступив, – заявив Олег Барна, пише Тернопільський кореспондент

Коментарі  

 
+1 #2 Поміркований 28.11.2016 19:40
Якщо б це підняло його рейтинг , то і в аду виступив би (як і кожний український депутат).
Цитувати
 
 
+1 #1 ость 27.11.2016 08:20
товарищь Барна раскажи нам ,как ті давал 6 млн гривен ,чи доларов Яценюку ,что бі попасть в его ряді или уже склероз почався,не надо нас лечить праведник ,ты наш,ты навсегда для Яценюка и нас будеш товаришь!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.