Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Уже пройшов майже рік з часу виборів, а газета  Тернопільської міської ради, «Тернопіль вечірній»,  так і не висвітлює діяльність депутатів, роботу виконавчих структур Тернопільської міської ради, у виданні нема інформації про роботу начальників управлінь.

На цю тему цікавий і пізнавальний матеріал написали "Новини Тернопільщини"

Проблема навіть у тому, щоб запросити керівника газети на сесію міськради та почути від нього, яким він далі бачить подальший розвиток газети на наступний рік, які плани з висвітлення діяльності міської ради тощо. Залежно від результатів зустрічі і буде прийматися рішення», - каже депутат Тернопільської міської ради Іван Зінь. Саме він 5 вересня зареєстрував проект рішення про призначення головного редактора газети «Тернопіль вечірній».

Так-так, саме той депутат Іван Зінь, якого виборці не бачили на окрузі від початку каденції. І якби не заляпаний фарбою бігборд з його звітом, то, напевно, більша частина виборців з 9 округу його б і не знала.

Мають зауваження до роботи газети «Тернопіль вечірній» також інші депутати.

На одній із сесій депутат від «Самопомочі» Андрій Шкула (до речі, теж обраний у тому ж 9-му окрузі, що і Зінь) порушив питання фінансування видання. Народні обранці вимагають прозвітувати про кількість інформаційних повідомлень в розрізі згадок про депутатів та міського голову.

Депутати планують серйозно взятися за це питання і або переформатувати газету, або ж ліквідувати її. Частина обранців пропонує передбачені на видання кошти поділити між депутатами, аби кожен міг розпоряджатися ресурсом на власний розсуд.

Депкорпус незадоволений тим, що бюджетні кошти йдуть на піар лише однієї особи. А це сотні тисяч гривень. Бюджет лише міської газети на рік становить близько 700 тис. грн. Крім того, мерія укладає договори на висвітлення новин ради з окремими комерційними виданнями.

Отож, кричать найбільше ті депутати, які самі ж мають стосунок до ЗМІ (можна самим із собою укласти договори на висвітлення), або ж не бачать, як по-іншому себе пропіарити.

А ще, мабуть, дістанеться «на горіхи» і сайту міської ради.

Як повідомив на своїй сторінці у ФБ голова фракції «Самопоміч» у міськраді Андрій Грицишин, депутати зареєстрували звернення до міського голови про висвітлення депутатської діяльності.

«Просимо висвітлити окремими новинами на головній сторінці сайту Тернопільської міської ради інформацію про прийняті на пленарному засіданні останньої сесії міської ради рішення та запити, авторами яких є депутати, з вказанням їх авторів та з короткими коментарями авторів.

Надалі просимо обов’язково висвітлювати на головній сторінці сайту та проводити офіційну розсилку ЗМІ інформацію про діяльність депутатів, котру співробітники відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації можуть збирати та систематизовувати самостійно або ж отримувати у голів фракцій», – йдеться у повідомленні.

Ні для кого не секрет, що власне Андрій Грицишин має неабияке відношення до медіа-простору. Та й сам він це підтверджує. І така активність не може не насторожувати, бо депутат знає про сайти, які можуть розміщують «заказуху» за гроші і, мабуть, знає, хто її замовляє.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.