Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутат Тернопільської міськї ради від ВО «Свобода», а за сумісництвом керівник комунального підприємства в Тернополі, який спить і бачить себе на посаді міського голови обласного центру, знову «розродився» жалісливою публікацією в соцмережі, де він вже звично жаліється на журналістів, які не співають йому осану, але вихваляє себе, чесного і «пухнастого»

Варто нагадати, що зарплатню він отримує з бюджету Тернополя, тобо з податків громадян. Бо від бізнес-стурктур, якими володіє його родина, цей «чесний і пухнастий патріот» усіляко «відхрещується» …

«Поїхав на море…

Туреччина. 7 днів. Вартість путівки 1300дол. По декларації про доходи мало б усе сходитись.З дружиною. Востаннє їздили «на море» у 2012-му році.

Чи варто політикам/депутатам їздити за кордон на відпочинок, гадаю, - вірної відповіді немає. Кожен у праві мати власну думку.

Але, впевнений, що політики мають бути чесними перед своїми виборцями навіть якщо інколи щось би хотілось «недоговорювати». Назвався політиком – маєш бути свідомий того, що ти публічна особа і «особистого простору» стає все менше.

Виборець має сприймати (або ж не сприймати) політика таким, яким він є насправді. В Україні, нажаль, частина політиків/депутатів не маючи достатніх офіційних доходів дуже неохоче б зголосилась показати свої закордонні паспорти або ж дозволила офіційно оприлюднити усю історію перетину кордонів.

Але проблема не у самому факту поїздок (нічого поганого у цьому немає!), а у тому що частина політиків подає себе виборцям з такою палкою й безкорисною любов’ю й дешевим популізмом, що оприлюднення списку закордонних вояжів дуже б дисонувало з «солодким віртуальним політтехнологічним образом».

P.S. Психотропні «журналісти» мають можливість отримати «душевне» задоволення (матеріального вони ж від психотропа не отримують!) пишучи «глибокі аналітичні журналістські» матеріали на кшталт «У час війни Сороколіт викинув купу грошей на морські розваги! А міг роздати малозабезпеченим!».

      

Коментарі  

 
0 #4 Ганна Придушана 12.09.2016 10:40
А що Туреччина це Рос1я. що ви так 1нформуете. що н1бито ця його по1здка являеться п1дтримкою "агресора" Рос117
Цитувати
 
 
0 #3 патріот 10.09.2016 12:49
От і де мій коментар?!
Цензура?!
Цитувати
 
 
0 #2 патріот 09.09.2016 22:00
Туреччина то насправді не закордон. Але віддати 1300$, зароблених в Україні, країні, яка відкрито підтримує агресора Росію, якось не зовсім патріотично,осо бливо для такої патріотично спозиціонованої людини.
Можливо і справді краще їх роздати малозабезпечени м, ніж віддати ворогу.
Цитувати
 
 
-3 #1 патріот 09.09.2016 21:49
Туреччина то насправді не закордон. Але віддати 1300$, зароблених в Україні, країні, яка відкрито підтримує агресора Росію, якось не зовсім патріотично, як для такої патріотичної людини.
Може й справді краще було віддати їх незабезпеченим, ніж ворогу.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.