Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутат Тернопільської міської ради від «Самопомочі», голова постійної земельної комісії мерії, журналіст одного з місцевих видань Андрій Шкула (на фото зліва) став боязким.

андрій шкула, фото, журналіст, тернопіль, депутат, скандали, самопоміч, тернопільський тиждень Будучи «чистим» журналістом, пан Андрій не боявся висвітлювати земельні й комунальні махінації міських чиновник у сміливих репортажах, називаючи по прізвищах головних корупціонерів і захоплювачів комунальної землі та приміщень.

Ставши депутатом і тепер ще й «головним земельником» у Тернополі, Шкула навіть в соцмережах, де він активно піариться, не осмілюється називати імена й прізвища тих, хто чинить неподобство у місті.

Натомість він завуальовано пише, щоб не дай Боже не образити колег-депутатів і вище керівництво міста, наступні месіджі:

«Та в гробу я тих депутатів бачив» - приблизно так я уявляв внутрішній голос в голові чиновничка чи посадовця міської ради нижчої та середньої ланки. Особливо в ті моменти коли звертався з проханням по окрузі по декілька разів і без толку. Приміром я не раз мав бесіди (і усні і письмові) з посадовцями управління ЖКГ з проблемою не вчасного вивільнення урн біля бювету питної води на Юності (як наслідок купи сміття) та питанням ліквідації ям між будинками Кривоноса, 1 та Миру,1а бо там в коліно глибина вже. Реакції не було. То ж вирішив не мучити чиновників і написав по ямі на Сергій Надал деп.звернення. Відповів його зам по ЖКГ @Владислав Стемковський. Написав, що зобов’язали яму ліквідувати до кінця літа. І що ви думаєте? І мера і його замів, на рівні з депутатами, чиновнички і посадовці схоже «в тому ж гробі бачили». Ну що ж, напевне варто спілкування з такими чиновниками в сесійну залу переносити»

Ще один пост депутата - »журналіста»: «Як можна не бачити, що на твоїй території самовільно будують? І як можна потім просто відмовлятись від куска землі під тим самовільнийм об’єктом... Ох вже ж ті комунальники і громадянин Михайло Г. )?

Інший пост, де пан Шкула вже вихваляється своїми досягненнями з усіма похвалами на адресу керівництва міста: «Розпочався дійсно потрібний ремонт на окрузі Округ №9, Тернопіль від якого мене обрано депутатом Тернопільської міської ради!!! Дякую колегам депутатам та виконавчій владі за реалізацію цього проекту)) Буде новий проїзд біля декількох будинків, повноцінні системи водовідведення, місця для паркування.

  андрій шкула, фото, журналіст, тернопіль, депутат, скандали, самопоміч, тернопільський тиждень  

андрій шкула, фото, журналіст, тернопіль, депутат, скандали, самопоміч, тернопільський тиждень

андрій шкула, фото, журналіст, тернопіль, депутат, скандали, самопоміч, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...