Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вже незабаром працівники ГУНП в Тернопільській області безкоштовно пройдуть інтенсивний курс навчання для використання безпілотного літального апарата у службових цілях.

Придбаний правоохоронцями квадрокоптер, обладнанали по останньому слову техніки. Його високоточна система навігації та потужна камера дозволять поліцейським створювати якісні карти місцевості необхідні для проведення слідчо-оперативних дій та набагато швидше встановлювати обставини ДТП.

Безпілотник може автономно працювати майже тридцять хвилин і летіти зі швидкістю автомобіля, що значно полегшить поліцейським моніторинг ситуації на дорогах і забезпечення масових заходів. Якісні фотографії та відео з висоти у кількасот метрів та можливість автоматичного стеження за рухомим об’єктом спростять завдання пошуку втікачів та документації слідів злочинів.

Начальник ГУНП у Тернопільській області Олександр Богомол сподівається, що новітня машина добре послугує поліцейським області. Адже безпілотні літальні апарати вже кілька років успішно використовуються правоохоронцями, військовими та надзвичайниками багатьох європейських країн, зокрема Великобританії, Франції та Німеччини.

Один з майбутніх пілотів літального апарата розповів, що дрон досить простий у керуванні та обладнаний сучасними системами для уникнення зіткнення та повернення на базу у випадку втрати зв’язку. Конструкціяквадрокоптера дуже надійна.

Джерело: Тижневик "Номер один"

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.