Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На засіданні Комітету з питань запобігання та протидії корупції депутати розглянули питання щодо впровадження судової реформи та очищення судової системи і підтримки чесних суддів.

За словами народного депутата України Олега Барни, головним пріоритетом по очищенню судової гілки влади має стати переатестація суддів.

«Основне питання – це перевірка суддів на доброчесність, оскільки, під час проведення переатестації, відбудеться перевірка їхніх декларацій. Ми просимо громадськість долучатися до такої перевірки, подання будь-якої інформації, яка стосується діяльності судді, як професійної, так і його рівня життя, зокрема, матеріальної частини. Це буде основою того, що поставить на місце питання корупційності суддів, зокрема, буде надана оцінка відповідності офіційних доходів суддів до їх реального рівня життя», – сказав Барна.

Він також розповів, що на засіданні Антикорупційного Комітету було прийнято рішення взяти під контроль звернення ГО «ВО»Автомайдан» до Вищої ради юстиції і ВККС, щодо очищення судової системи і підтримки чесних суддів.

«Дана інформація має бути в публічному доступі і винні мають бути покарані. Є сподівання на те, що після судової реформи суд перестане бути корумпованим, а стара система буде зруйнована», – зауважив Барна.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.