Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Президент Віктор Янукович вважає неприйнятним звільнення Юлії Тимошенко з ув’язнення.

Про це він сказав у інтерв’ю західним журналістам в понеділок, про що повідомляє "Wall Street Journal".

"Який сигнал ми даємо суспільству? Що, щоб скоювати злочини, треба бути членом опозиції?", - запитав Янукович в ході розмови.

"Підвищуючи голос, Янукович закликав Захід поважати його країну, сказавши, що, складається враження, що "вони не хочуть слухати" його заяви, що він не втручається в роботу судів та правоохоронних органів", - пише "Wall Street Journal".

"У понеділок Янукович припустив, що було би неправильно звільнити Тимошенко у зв’язку з новими кримінальними звинуваченнями, висунутими проти неї минулого тижня", - також зазначає видання.

За словами західного дипломата, з яким поспілкувався журналіст "Wall Street Journal", відмова Януковича звільнити Тимошенко ставить під сумнів його візит до Брюсселя в четвер.

Янукович сказав, що він поїде, попри охолодження у стосунках.

"Я не збираюся просити про послугу. Ми - партнери. Якщо необхідно зустрітися, я готовий. Якщо ні, я полечу далі", - сказав він, очевидно, маючи на увазі наступний візит на Кубу та до Бразилії.

"Європейці поки не підтвердили зустрічі, але я їду у четвер у будь-якому випадку в тому напрямку", - цитує Януковича "The New York Times".

Як пише "Wall Street Journal", виходом із ситуації могла би стати декриміналізація статті, за якою засуджено Тимошенко.

"Але в понеділок пан Янукович, здається, відкинув цей підхід. "Ви чули від мене про якісь зобов'язання?", - сказав він, маючи на увазі переговори з західними чиновниками.

"Ці дискусії не можуть бути ні в якому разі зобов'язаннями", - цитує Януковича "The New York Times".

Президент також зазначив, що "неможливо дуже швидко змінити закони, які діяли в Україні понад 50 років", маючи на увазі Кримінальний кодекс та намір влади змінити його, декриміналізувавши деякі статті, повідомляє Українська правда

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.