Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В обласній державній адміністрації схвалили висновок щодо створення ще одної громади – з центром у селі Борсуки Ланівецького району.

Згідно рішень сільрад до Борсуків приєднають населені пункти, які входять до складу Великокусківецької, Передмірської та Борщівської сільських рад.

Цікаво, що село Борсуки є центром аграрної латифундії, яку очолює обласний депутат-порошенківець Осип Гасюк. Це не перша партія влади, якій допомагає цей авторитетний чоловік. На виборах 2010 року Гасюк очолював список Партії Регіонів до Ланівецької райради. До речі, це не перший випадок на Тернопільщині, коли громади утворюють навколо сіл, які є резиденціями новітніх латифундистів.

Свої громади з центрами у Скориках Підволочиського району та Іванівка Теребовлянського району отримали інші депутати-порошенківці – Олег Крижовачук та Антон Білик.

Теперішні керівники області, які є вчителями історії за фахом, очевидно, добре вчили історію середніх віків, зазначає За Збручем.

Тоді монархи винагороджували своїх васалів за вірну службу помістями та резиденціями.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...