Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Минулими вихідними Тернопіль шокувала новина про ймовірний підкуп виборців на свому окрузі депутатом міської ради Ігорем Турським. Для цього він організував у себе на окрузі т.з. спортивне свято. Цинізму міського депутата немає меж, адже, щоб приховати реальний підкуп він замаскував його під дитячий захід.

Для того, щоб зрозуміти чому в Тернополі стаються такі ганебні випадки зробимо історичний екскурс в не таке вже далеке минуле, без якого картинка буде неповною, пише ternopillive

Зовсім недавно простори Всесвітньої мережі рясніли повідомленнями про бувшого секретаря міської ради а нині тернопільського депутата міської ради Ігоря Турського. Обранець якось зумів став відомим завдяку низці скандалів та феєричною особистою рекламою в газеті міської ради «Тернопіль Вечірній».

 

Коротко нагадаємо, про що мова. Справа в тім, що людей зі зборівського Мшанця трішки шокував апетит депутатської родини Турських, адже загалом родина обранця претендувала на 28 гектарів сільського пасовиська. Крім того, пан Турський чомусь фігурував у справі майстра-годинникаря з вулиці Шептицького, де кіоск підприємця після 20 років підприємницької справи раптом виявився незаконно встановленим, бо поряд ділянку має сестра депутата Наталя Бажанова.

Ці люди якраз і прийшли на сесію міської рази добиватися правди, але «побратими» депутата почали погрожувати селянам. До слова, то «побратим» Іван Сорокаліт з якогось дива запропонував селянам з Мшанця йти до Турського в приймальну або виловлювати його за номером телефона, який оприлюднений на сайті МР… Де цей номер телефону – наразі знає тільки пан Іван, оскільки дані про Ігоря Турського такої інформації не містять. Згодом депутат все ж опублікував свій мобільний телефон.

турський ігор, скандали, фото, депутат, тернопільський тиждень

Витяг з сайту міської ради, щодо інформації про депутата Турського, у якій відсутній контактний телефон

Повертаємось до минулотижневого скандалу. 

Після тривалого «підпілля», Ігор Турський вирішив  організувати, так би мовити, спортивне свято на своєму окрузі. У неділю 18 вересня на спортмайданчику біля ЗОШ № 19 мало відбутися дійство для дітей та дорослих. Про це повідомляли розповсюджені по під’їздах округу листівки. 

Але уважні мешканці округу дочитались, що спортивне свято було лише «ширмою» до справжньої депутатської вакханалії. Депутат Турський розраховував, що саме під час цього заходу і можна розпочати завуальований підкуп виборців.

 
 
турський ігор, скандали, фото, депутат, тернопільський тиждень

Зразок листівки, які тернопільський депутат розклеїв на окру

Згідно розклеєних оголошень, в програмі свята мала ще відбутись безкоштовна роздача продуктових пакетів. Чи то погода завадила, чи мала явка потенційних виборців, чи сам організатор передумав, і саму акцію з роздачею презентів відмінили, залишивши лише т.з. спортивне свято. Така постановка питання, звичайно, обурила пенсіонерів з авоськами, адже виборці з пенсійними посвідченнями вже майже відчували приємну вагу дарунків в своїх руках!

 

Як би там не було, але пан Турський змушений був покинути власноруч організоване свято під обурливі вигуки потенційних виборцій з порожніми руками і обманутими надіями…

 
турський ігор, скандали, фото, депутат, тернопільський тиждень

Солодощі на т.з. спортивному святі, організоване Ігорем Турським так і залишились на столах

 
Наявний приклад безвідповідальності перед своїми виборцями, а простіше кажучи обману, явно засвідчив, що тернопільскі депутати не завжди дотримуються свого слова. Адже, якщо депутат пообіцяв роздати продуктові пакети своїм виборцям, зокрема пенсіонерам, потрібно виконувати свою обіцянку. 
 
Мешканець округу Жаровський.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.