Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Оплата комунальних послуг - питання, що регулярно постає перед громадянами, а з початком опалювального сезону ще й болісно відіб'ється на бюджеті кожного. ПриватБанк пропонує мешканцям Тернопільщини можливість погашення боргу за комунальні послуги у розстрочку. Для прикладу, коли у клієнта “назбирались” борги за комунальні послуги, а їх потрібно погасити негайно, можна здійснити оплату в терміналі самообслуговування за допомоги сервісу «Миттєва розстрочка». Сума боргу буде розбита на кілька місяців – до 10 платежів. Для оформлення розстрочки документи не потрібні.

Для того щоб скористатися розстрочкою, в терміналі необхідно вибрати комунальний платіж і послугу «Миттєва розстрочка», натиснувши «Оформити розстрочку». Перший платіж буде списаний відразу, а далі сума щомісячного платежу зніматиметься з карти кожні 30 днів. Комісія «Миттєвої розстрочки» становить 2,9%. При використанні кредитного ліміту вона буде такою ж, як при знятті готівки в банкоматах (4% від суми щомісячного платежу). Для того, щоб  дізнатися про доступну суму для оформлення розстрочки, варто відправити смс на номер 10060 з текстом chast або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua.
 

Нараз ПриватБанк пропонує декілька альтернативних та сучасні каналів, що дозволяють заощадити час на перебування в чергах та максимально спростити процес оплати комунальних платежів:

 


Оберіть спосіб, який буде зручний саме для Вас!

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.