Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільщина давно і вперто є регіоном з найнижчим рівнем зарплат. Відповідно тут і найнижчі пенсії.

Поки що в уряді про збільшення пенсійного забезпечення не йдеться. Зате натякає, що готовий збільшувати вік виходу на пенсію. Справа у тому, що цього вимагає МВФ фонд. А наші можновладці заради того, аби отримати чергову позичку, готові піти на що завгодно.

Сьогодні для того, щоб отримувати мінімальну пенсію у розмірі 949 гривень, потрібно мати 15 років страхового стажу. Якщо ж його нема, на пенсію розраховувати не варто.

Пенсію у 1130 гривень отримуватимуть жінки, які мають 30 років страхового стажу і чоловіки у яких страховий стаж складатиме 35 років. Якщо ж більше, то і пенсія буде трішки вищою.

Враховуючи, що чоловіки у нас живуть у середньому 66 років, а жінки на 10 років більше, виходить, що сильна стать отримуватиме пенсію біля 6 років, а слабка – 16. Якщо ж пенсійний вік таки піднімуть, то тернополяни, пропрацювавши усе життя, отримуватимуть її лише кілька місяців.

А багато хто і взагалі не доживе до цієї події, пише сайт ПроТе

До речі, в Україні не всі пенсіонери бідують. Судді у нас отримують 16 тисяч, народні депутати на тисячу менше. Як бачимо, згідно з Конституцією всі українці рівні, але посеред них трапляються і рівніші.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.