Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І знову Олег Барна, поки що діючий нардеп з Тернопільщини від провладної партії, наговорив:

«За диспутом зрозумів. Розгавкалися псевдопатріотичні шакали за введення віз із Росією. На аргументи, щодо спочатку детального вивчення та аналізу про наслідки можливої загрози внутрішній безпеці при введені візового режиму не хочуть задумуватися і навіть чути. Але, якщо, не дай БОГ, таке суспільне загострення станеться і зростуть проросійські настрої на Сході та заклики до федералізації, що Ху.ло використає для тиску на ООН та офіційного введення військ, то та вся та псевдопатріотична шушвар, що гавкала за негайне введення віз, перша почне втікати за кордон, щоб уникнути мобілізації.

Досить пи.діти про мораль (не їхати на заробітки в Росію, а сидіти вдома) людям зі Сходу (і Західної України теж) на голодний шлунок, коли ті люди думають про виживання своєї родини, шукаючи заробіток навіть у тій же Росії. Я чітко заявив про своє відношення до Росії: обгородити 10-ти метровим муром і залити бетоном. Або повністю припинити будь-яку міграцію закривши кордон, або не займатися політичними дрочілками (типу введення віз).

Ми повинні дати людям альтернативу заробітку: або створити робочі місця, або безвіз у Європу та Ізраїль (що зараз і вирішується). На даний час введення віз із Росією є не на часі і небезпечним. Вже одні псевдопатріотичні га.дони після Майдану гавкнули з трибуни ВР, що заставлять всіх говорити українською мовою, а наслідки цього необдуманого патякання відчиває вся країна.

Тому кажу до псевдопатріотичних ган.онів: або починайте думати про можливі наслідки свого патякання, або закрийте роти і мовчіть. Або ідіть в АТО і там почніть аналізувати і прислухатися до місцевих людей та розмірковувати про те, як зберегти крихку єдність України, котру роздирає проросійська пропаганда, російська церква і російська мова. 
Слава Україні!."

  олег барна, скандали, фото, корупція, тернопільський тиждень  

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.