Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

Колишній нардеп з Тернопільщиниі, за твердженнями самого тимошенквця і його оточення, воїн АТО- Володимир Бойко, призначений на високу посаду в управлінні Держаудитслужби у Тернопільській області, пише Файне місто

“Колишній народний депутат Володимир Бойко призначений заступником начальника управління Держаудитслужби в Тернопільській області. Водночас він буде відповідати за взаємодію з правоохоронними органами. Вважаю таке кадрове рішення правильним. Тепер витрачання бюджетних коштів буде ще більш під прискіпливішим контролем”, – написав у Facebook екс-нардеп, а нині радник Міністра внутрішніх справ Михайло Апостол.

Примітка ТТ. Отже, чинний заступник голови обласної ради і поки що очільник «Батьківщини» на Тернопільщині Василь Деревляний не забуває про своїх. Адже не таємниця, що Володимир Бойко від початку своєї політичної кар’єри був вірним соратником Деревляного. 

Коментарі  

 
+1 #1 Остап 11.10.2016 15:03
Тепер відроблятиме, але чи так буде, побачимо. Можна відробити і на термін. На початках то крали і все покривали, а зараз все прозоро і нелегко навіть обманути людей як то звикли робити партійні люди. Причому всі без винятку партії дурили людей, а самі як ті свині голова в кориті поки каденція не скінчилась, треба нажертися накрастися щоб знали діти що тато був при владі.Все так не буде.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.