Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На Тернопільщині з робочим візитом перебував Віце-прем’єр-міністр, Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

Як пише сайт, який фінансує один з заступників мера Тернополя і екс-заступник голови ТОДА, йому показували "шик і блиск" краю, яким не перстає хвалитись голова ОДА Степан Барна. Задоволений заступник Гройсмана - ще один "плюсик" для порошенківця. Звичайно ж пану Зубкову оповідатимуть й домальовуватимуть те, чого "досягнув" Барна, псевдореформвуючи область, але мусить він знати й про діяння Степана Степановича, котрі навіки закарбуються в пам'ять про нього як губернатора Тернопільщини.

Отож, ТОП-15 справ, якими запам'ятається мешканцям Тернопільщини губернатор Барна: 

1.Тотальним поверненням у владу регіоналів (при цьому пан Барна виголошував гучні промови про Революцію Гідності та без докору совісті дивився у вічі батькам і рідним Героїв Небесної Сотні), відсутністю люстраційних процесів, інтеграцією колишніх регіоналів і корупціонерів в БПП.

2.Прилаштуванням на посади друзів, однокурсників, кума (стільки друзів, однокурсників і близьких до сім'ї людей не працевлашував, певне, жоден губернатор Тернопільщини).

3.Скандалом під час похорону бійця АТО (вдова Юрія Горайського вигнала Барну зі свитою із похорону чоловіка).

4.Скандалом з перинатальним, який помпезно відкрився, проте ще не скоро запрацював (принцип Барни: спочатку- піар, а потім - справа).  

5.Передвиборчим скандалом із аудіозаписами (аудіозапис однієї із серпневих нарад в Тернопільській ОДА за участю Степана Барни та його підлеглих , під час якої порошенківець вчить однопартійців, як позбуватись опонентів шляхом мобілізації, "відбілювати" регіоналів  тощо) .

6.Скандалом з головами РДА (стрілянина в одному із розважальних закладів Кременця, під час якої одному з голів РДА прострелили ногу). 

7. Судовим процесом і "сидінням на двох стільцях" (новий закон "Про державну службу", що вступив у дію 1 травня 2016 року. забороняє держслужбовцям вищого рівня поєднувати держслужбу з виконанням обов’язків депутата місцевої ради та бути членом будь-якої з політичних сил. Проте для Барни закони не писані). 

8. Масовими скороченнями працівників медицини та освіти в області замаскованими під оптимізацію.

9. Бутафорними будівництвами, в які спрямовуються кошти за завищеними кошторисами, а в бюжетній сфері при цьому - десятки мільйонів нестачі коштів до кінця року. 

10. Святами замків, котрі зазвичай зводились до продажу краму та куштування страв (а більішсть замків як стояли руїною, так і далі стоять) та нездатністю працювати з бізнесом (як наслідок, багато підприємств реєструються в інших областях).

11. Однією з найнижчих заробітних плат в Україні;

12. Продовженням совкової системи управління, при якій малюються потрібні показники розвитку.

13. Повною втратою міжобласної логістики (як наслідок, перспектива непотрібності області для інвесторів і туристів). 

14. Неспроможністю сконсолідувати політичні еліти (шила в мішку не втаїш: Барна цілком підконтрольний Заставному);

15. Селфоманією, нарцисизмом і використанням усіх можливих методів піару (для цього варто тільки підрахувати кількість фото, котрі публікуються у друкованих ЗМІ. Чомусь, підбиваючи підсумок місяця порошенківець забуває, що працював не сам, а купа людей із "білого дому", та їх на фото ви не знайдете, лише його). 

Список цей уклали активісти Національного люстраційного комітету з питань запобігання і протидії корупції ГО "Всеукраїнська люстрація". Проте, певні, ви можете продовжити його. І то до безконечності...

Коментарі  

 
+4 #1 Штефко Люгер 12.10.2016 16:17
Колись казали в Тернополі: "Негода - не годен!".Тепер треба КРИЧАТИ: "Барна - бездарний!!!" і все.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...