Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Протягом опалювального сезону в Тернополі запрацює сім котелень на альтернативних видах палива, які забезпечуватимуть теплом заклади бюджетної сфери. За словами міського голови Сергія Надала, у місті вже змонтовано три такі котельні, роботи на інших тривають.

«У зв’язку з підняттям вартості на газ та електроенергію також зросли тарифи на теплопостачання, на які, на жаль, міська влада не може впливати. Тому ми намагаємося знайти інші шляхи, як тернополянам менше платити за опалення. Особливо це буде актуально з 2017 року, коли повністю фінансування шкіл, лікарень та дитячих садків здійснюватиметься за кошти міського бюджету», - розповідає очільник Тернополя.

З метою економії на опаленні, але наданні якісних послуг, у місті до кінця року розпочнуть роботу сім котелень на торф’яній крихті. Заради реалізації цього проекту було залучено інвестора та побудовано завод із переробки торфу на торф’яні крихти - сировини для котелень.

«За рахунок роботи котелень на альтернативних видах палива ми зменшуємо споживання російського газу і поступово заміщуємо його українським паливом. За нашими підрахунками, за опалювальний сезон, завдяки роботі цих котелень, ми зекономимо більше 8 тис. куб. м. газу та близько 20 мільйонів гривень, - додає Сергій Надал. - Наразі у Тернополі вже працює подібна котельня на базі третьої лікарні, яка за попередній опалювальний сезон зекономила до 30%».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.