Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Корупція настільки вкорінилася на Тернопільщині і стала рутиною для певних керівників, що коли її торкнутися, то дуже вона їх болить. Вони починають як покалічені собаки шукати захисту та відгаркуватися у відповідь. А мудрі люди не даремно кажуть, що диму без вогню не буває. 

Коли Богдан Яциковський натиснув на перинатальний корупційний мозоль, його господар знайшов захист під крилом депутата обласної ради, яка на повні груди заявляла про чесність та справедливість керівника. Та коли його було звільнено із посади, громадськість та працівники видихнули із полегшенням. Кажуть, що в час без «наполеона» їм відкрились очі, аж дихати стало легше і працювалось із задоволенням.

Зараз назріло нове питання – функціонування кар’єрів. Ще у вересні на сесії облради Яциковський із трибуни заявив, що потрібно негайно перевірити діяльність В.М. Кітури, як офіційного представника «Геоінформ України», бо люди скаржаться на його незаконну діяльність і у нього є відповідь від Державної служби геології та надр України про те, що вищезгаданий Кітура станом на вересень вже не працював у службі. Запит депутати підтримали і обласна рада направила його до прокуратури. Але якось тоді він залишився поза увагою «робінгудів», та тепер, напевно, це рішення дало про себе знати перевірками. Відповідь не забарилася і на медійному просторі почалася чергове поливання брудом депутата . Як завжди Богдан Яциковський не мовчить у цих ситуаціях і відкрито говорить про свою позицію. 

Кажуть, що за анонімною писаниною стоїть один із тернопільських нардепів, який окрім ресторанного бізнесу зацікавився вже й надрами (за даними ТТ, до поливання брудом мають стосунок ЗМІ, які фінансуються екс-мером Тернополя, нардепом від партії Авакова-Яценюка, Романом Заставним)

Очевидно, що ініційована радикалом перевірка роботи кар’єрів аж ніяк не входить у плани "аноніма". Він звик брати усе за безцінь і грати за власними правилами. Тому й зрозуміло, що весь новий бруд, що полився на Богдана Яциковського зварений на кухнях центральних ресторанів Теронополя.

 яциковський богдан, фото, соцмережі, фейсбук, тернопільський тиждень 

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.