Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нова декларація екс-мера Тернополя, а нині нардепа та бізнесмена Романа Заставного, виявилася куди цікавішою, ніж попередня. У ній політик підтвердив свою причетність щонайменше до п’яти приватних структур, а найактивнішим у плані покупок для колишнього городоначальника став 2011 рік.

Як і попереднього разу, у новій декларації Роман Заставний зазначив наявність двох будинків та однієї квартири. Один із них, площею 357 кв. м, знаходиться у Великих Гаях, а право власності на нього нардеп набув у липні 2010 року – наприкінці своєї мерської кар’єри. Вже наступного року Заставний став власником  двох земельних ділянок у населеному пункті Гатне Києво-Святошинського району Київської області: площею 1500 кв. м. та 1136 кв. м. Того ж року і фактично за цією ж адресою зареєстровано будинок площею понад 700 кв. м.

Крім того, родині Заставних належить квартира у Тернополі площею 282 кв. м, зареєстрована у 2005 році. А безпосередньо нардепу – ділянка площею 612 кв. м. у Тернополі, якою він заволодів у 1999 році, ще будучи міським головою. Ще одна ділянка площею 1800 кв. м у 2004 році зареєстрована у Великих Гаях під приватним будинком.

Роману Заставному належить частка власності у кількох приватних підприємствах. А саме: 33% капіталу у ТОВ «Манзаст», 45% – у ТОВ «Еко-партнери»,  33% – у ТОВ «Тера» та стільки ж – у ТОВ «Протекшн-груп».

Його дружині Оксані Заставній належать 50% власності приватного підприємства «Агенція розвитку засобів масової інформації», 50% – «Еко-партнери», по 66% – у товариствах «Манзаст» та «Ресурс-Лімітед» (останнє повязують з ресторанним бізнесом родини), 67% – у ТОВ «Тера». Крім того, на дружину нардепа зареєстровано офіс у Тернополі, площею 38 кв. м.

Старший син нардепа – Петро є власником перукарні «Чародійка», у приміщенні якої нещодавно відкрилася нова ресторація родини Заставних. Також йому належить 25% капіталу  «Ресурс-Лімітед». Рівно таку ж частку в товаристві має й молодший син Заставних Андрій.

Роману Заставному належать наступні нематеріальні активи: система контролю використання посівного матеріалу та система для ідентифікації та перевірки даних щодо оригінальності товару «Захист оригіналу».

У 2015 році Заставний отримав у Верховній Раді понад 80 тис. грн. зарплати, 120 тис. грн. доходу принесла діяльність у ТОВ «Протекшн-груп».

Майже 6 тис. грн. зарплати отримала Оксана Заставна на «Телекомпанії Смайл» (нині ІНТБ), повідомляє Репортер

Спільно на рахунках родини Заставних знаходиться майже 96 тис. доларів та майже три мільйони гривень.  Як і раніше, родина зареєструвала два автомобілі преміум-класу: позашляховик AUDI Q7 2013 року та LAND ROVER, 2008 року випуску. Також нардепу належить мотоцикл Восход 3М, 1988 року випуску. Цінних паперів сімейство не зареєструвало.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.