Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільська міська рада дала підприємцям 10 днів, щоб після 31 жовтня демонтувати у місті об’єкти літньої торгівлі. Більшість виконали розпорядження. Але не всі.

заставний, файне місто, ресторан, фото, скандали, тернопільський тиждень

Власники закладу «Файне місто» (родина нардепа Романа Заставного - прим.ТТ) не поспішають забирати з вулиці свій павільйон. Хоча він зараз і не функціонує, та все ж місце займає.

заставний, файне місто, ресторан, фото, скандали, тернопільський тиждень

До речі, недемонтовані вчасно об’єкти вважаються самовільно встановленими і їх власники мали б відповідати згідно із чинним законодавством. Але про яку відповідальність може йти мова, якщо один з власників закладу народний депутат? Крім того, для чого демонтувати споруду, якщо зима не така вже й довга і скоро її знову доведеться збирати. А тут ще й новорічні свята на носі і завжди знайдуться екстремали, яким захочеться посидіти навіть у мороз на вулиці. А якась копійка зайвою ніколи не була, навіть для народного депутата.

А ми уже давно звикли, що для наших можновладців ні закони, ні розпорядження, ні укази не діють.

Джерело: Про те

Коментарі  

 
-1 #5 Іринка 07.12.2016 19:15
Та ладно вам, те, що на картинках - ще непогано виглядає. Це вам не театр на Андріївському в Києві http://lb.ua/culture/2016/11/29/352036_kieve_pokazali_noviy_fasad_teatra.html
Цитувати
 
 
-1 #4 атфєт 01.12.2016 23:03
Пізя,хватить бризгатись слюною! Файне місто має дозвіл на ці тераси на весь рік,а інші тільки на літо.От перевірте!!
Цитувати
 
 
+1 #3 Пізя 01.12.2016 20:49
Хрен!
Цитувати
 
 
+3 #2 Пізя 01.12.2016 20:45
Де громадськість? Той тормоз Заставний поставив кнайпу прямо на дорозі. На нього немає влади і закону. Якщо так то треба провчити діда. Розібрати його халабуди в ручну.
Цитувати
 
 
+1 #1 Пізя 01.12.2016 20:40
Я взагалі не розумію де громадскість? Поставило бидло на дорозі кнайпу і на всіх насрав. Хіба так можна? Встали і все порозбирали. Ось тоді буди толк- бо люди то сила.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.