Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В центральній районній лікарні урочисто відкрили  відділення переливання крові. В середині приміщенні проведено капітальний ремонт, встановлено енергозберігаючі вікна і двері, закуплено медичне устаткування для забору крові, меблі, холодильник та морозильну камеру.
Щороку  в Бережанському районі біля 600 донорів здають 295 літрів крові. В цьому році 110 донорів здали 55 літрів крові для учасників АТО. Заготовляють тут кров і для Тернополя.
«В наш час кількість людей, врятованих донорською кров’ю, вже не перерахувати. Розуміючи важливість відділення переливання крові та побачивши в яких неприйнятних умовах працює колектив, ми прийняли рішення провести капітальний ремонт приміщення. Для цього з районного бюджету було виділено 135 тисяч гривень. Після проведення ремонтних робіт, нам сьогодні надзвичайно приємно знаходитись в чистому, охайному приміщені європейського зразка» - зазначив голова РДА.
Володимир Петровський побажав колективу якнайбільше  донорів, що дасть змогу врятувати не одне життя на мирній частині України і багатьом воїнам на передовій.
Священик о. Роман Маслій відслужив молебень та освятив приміщення свяченою водою.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.