Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільська міська СЕС повідомляє, що у Тернополі розпочався перед епідемічний період щодо захворюваності гострими респіраторними вірусними інфекціями та грипом. Згідно з прогнозом всесвітньої організації охорони здоров’я очікується поширення вірусів грипу підтипів А та В.  

Найбільш ефективним засобом профілактики грипу є вакцинація. Щеплення проводять напередодні епідемії грипу – у жовтні–грудні. Захисний ефект триває протягом року. Вакцинація рекомендована в першу чергу для осіб, які ослаблені хронічними захворюваннями, для дітей (віком від 6 місяців і старше), для людей похилого віку, робітників сфери послуг, торгівлі, транспорту, медичні працівники, а також для осіб, які спілкуються з великою кількістю людей.

На сьогодні в Україні зареєстровано 8 протигрипозних вакцин: Ваксігрип (Франція), Інфлувак (Нідерланди), Інфлексал В(Швейцарія), Флуарикс (Німеччина), Гриппол плюс (Росія), Грипповак (Росія), Гриппол плюс (Україна), Інтанза 15(Франція). До складу даних вакцин входять поверхневі високо очищені антигени вірусів грипу 3-х типів, які рекомендовані ВООЗ  на епідемічний сезон 2011-2012 років.

Придбавши вакцину в аптеці (ціна коливається від 85 до 100 грн.), звертайтеся в кабінет профілактичних щеплень, що є в кожній поліклініці міста. Щеплення проводить кваліфікована медсестра під контролем лікаря безкоштовно.

Враховуючи епідемічну ситуацію із захворюваності на ГРВІ, грип в місті Тернополі надзвичайною протиепідемічною комісією запропоновано: керівникам установ, закладів, організацій, підприємств всіх форм власності незалежно від відомчої приналежності організувати придбання протигрипозної вакцини та проведення профілактичних щеплень серед працівників та студентів Тернополя. Щеплення проводити в умовах поліклініки, або за місцем роботи під контролем лікаря у жовтні – грудні 2011 року.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.