Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

«8 грудня до нашого славного Тернопілля завітав прем'єр-міністр Гройсман, який вручив ключі від 13 автобусів для шкіл та зустрівся з представниками отг, і звісно наобіцяв їм манни небесної на наступний рік в стилі свого боса - "обіцяй грошей, а там воно якось буде".

Все відбувалось у неокласичному стилі показухи зразку радянських часів. Приїхав чиновник - сніги відгорнули, дороги посипали, ями закидали, людей зігнали, дітьми прикрились ... концерт підготували. 
На цьому весь позитив від візиту і закінчився. Залишилось лише одне питання - а чого власне пан Гройсман прилітав до нас ?
Вручити ключі, пообіцяти грошей ? І це рівень прем'єра ?, 
Чому пан Гройсман "зустрівся" тільки з представниками отг, яких у нас хоч і кажуть, що найбільше по всій Україні, але це всього 24-26% від всього загалу громад. А з іншими то вже і не треба зустрічатись ?
Чому пан Гройсман не зустрівся з депутатами області, на поділився своїм баченням розвитку Тернопільщини (якщо мав такий), не захотів почути думки місцевих депутатів.
Чому пан Гройсман поперся в лікарню, до якої не має жодного відношення, і зовсім "забув" привітати Тернопільчан з 50-ти річчям заснування Тернопільського району ... а його хотіли бачити та чути.
Тому і залишиться весь цей "вояж" Гройсмана до Тернопільщини в розряді незрозумілого - Чого ж хотів той пан?»

Олександр Башта

 олександр башта, фото, свобода, статті, тернопільський тиждень 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.