Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Відома громадська діячка Ружена Волянська обурена статтями, які поширюють тернопільські ЗМІ про українських воїнів.

"Пишу цей пост для моїх колег журналістів і всіх небайдужих!
У відповідь на статтю, котра вийшла в друк та у мережу Інтернет, наступна.. 
У мене навертаються сльози розпачу, коли я чую про ще одну загибель нашого героя на сході у цій жорстокій та безжалісній війні. У мене плаче серце, коли я бачу молодих та сильних чоловіків, котрі стали неповноцінними, захищаючи нас на цій жахливій війні на сході України! Але це все не так сильно б'є, як той цинізм та політиканство, котре розвертається тут, у моїй області , за тисячу кілометрів від зони проведення 
#АТО! А полягає він у тому, що якогось..вибачте, милого, наші герої не можуть роками отримати земельні ділянки у своїх містах, районах, селах тому, що іде ЗНОВУ цинічна політична ігра КОГОСЬ! Тому що замість того, щоб їм все принесли і до ніг кинули (бо хто ж як не вони це заслужили?!!!), а вони змушені за щось тут боротись, просити, вимагати? Але чому?!!!!!! І з ними разом повинні вставати ми, цивільні та небайдужі, та разом з ними відстоювати їхні законні права! Чому ми, цивільні? Тому що ці благородні чоловіки, за їхніми словами, "не за це воювали"! Так, не за це і не тому! Але я вважаю, що саме ВОНИ мають мати все: і земельні ділянки, і пільги, і державну допомогу! І це моя думка та позиція! 
Але повернемось до статті. 
Позиція 1. Хто, кому, коли погрожував- не наша справа розбиратись. Є факти- вперед до відповідних правоохоронних органів! Тому- без коментарів. 
Позиція 2. Ми з учасниками #АТО за півтори року були у майже всіх кабінетах міської ради та обласної адміністрації , слухали, аналізували інформацію з різних джерел. А також, її перевіряли за допомогою наших юристів. 
І вимога до влади у нас наступна: нам байдуже хто буде "роздавати" земельні ділянки учасникам #АТО! Для нас головне- це видача земельних ділянок ПІД ІНДИВІДУАЛЬНЕ БУДІВНИЦТВО! 
Позиція 3. Так вийшло, що наша громадська організація "ВО учасників АТО Галичини" півтори року ВИБОРЮЄ Львівський масив для учасників #АТО. І наша вимога з самого початку була єдиною і вона незмінна сьогодні- виділення землі для учасників АТО під індивідуальне будівництво по вул.Львівській! 
Позиція 4. Якщо у найближчий час, і надалі навколо цього питання буде тільки політиканство, а не конкретні дії, відповідні висновки будемо робити МИ! 
Я знаю, що справедливість є! І ми її доб'ємося! 
(В прикріпленому файлі- стаття, про яку я написала).

Продовження. 
Я ніколи не думала, що буду півдня писати відповіді на заполітизовані статті, на котрі навіть не хочеться цього робити. Але друзі-журналісти пишуть, телефонують із бажанням отримати коментар, Тому, щоб не повторювати одне і те саме по 100 разів пишу сюди. 
Коментар на статтю в газеті "Номер 1". 
Друзі-журналісти, я вас дуже прошу!, пишіть цитати мої тільки тоді, коли особисто це почуєте! Не влазьте в ігри людей, котрі пізніше скажуть, що цього не говорили, а ви самі це написали. Особливо, це стосується якихось слів, що ми зрозуміли, "що нас обдурили". Якби ми це "зрозуміли", то відповідь перед хлопцями тримали ті люди, котрі прагнуть нас обдурити, що я не рекомендую робити! Давайте будемо професійними та мати совість. Добре? 
А тепер, коментар на статтю "Погляд", особливо на заголовок статті- "..АТО-вців залякали". 
Ви знаєте, мені здається, що світ сходить з розуму! Невже хтось у здоровому глузді може навіть уявити собі картину, коли ГОРДі, ВОЙОВНИЧІ чоловіки, котрі пройшли пекло на землі, побачили смерть і дивились їй в очі, - що іх можна залякати?! Мені просто стає смішно:))))) мабуть, пишуть таке ті, хто чогось в цьому світі не розуміє. І крапка. 
Тому, пояснюю востаннє: 
1. Припиняйте політиканство і починайте працювати, бо відлік пішов. 
2. До кінця грудня починайте видавати хлопцям землю під індивідуальне будівництво- це наша вимога (вона незмінна вже більше року!) . І це адресується всім!

http://www.gazeta1.com/statti/oblasnyj-zemelnyk-zayavlyaye-pro-pogrozy-vid-mistsevoyi-vlady-boyitsya-za-svoye-zhyttya/

http://poglyad.te.ua/blogs/strongternopilskyj-mer-sergij-nadal-i-ko-namagayutsya-lyakaty-ato-vtsivstrong.html

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.