Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Станом на сьогодні в управління соціальної політики міської ради подали документи на оформлення субсидії 47 660 сімей (у Тернополі приблизно 220 тисяч мешканців, якщо в середньому в кожній родині 3 осіб, то виходить що більше половини тернополян хочуть субсидії - прим.ТТ).

Усі звернення щодо призначення субсидій, які надійшли в управління впродовж жовтня та у попередній період, розглянуті та призначені в межах чинного законодавства. Щодо звернень, отриманих в листопаді, уже призначено 91,5 відсотки справ (залишилися не призначеними 350 справ, які будуть розглянуті на черговому засіданні відповідної комісії).

Як повідомляють в управлінні соціальної політики, відповідно до Положення, затвердженого постановою КМУ від 21.10.1995 № 848 із змінами і доповненнями, рішення про призначення (не призначення) субсидії приймається протягом 10 днів після отримання відомостей, а саме з податкової інспекції, надавачів житлово-комунальних послуг, житлово-експлуатаційних установ, центру зайнятості та інших у разі необхідності.

Зазначимо, що в управлінні соціальної політики міської ради прийом громадян щодо субсидій здійснюється в робочі дні без обідньої перерви з 8.00 до 19.00 год. , суботу з 8.00 до 13.00 год. Громадяни також можуть записатися за попереднім записом, звернувшись за тел. 23-66-04. Також функціонують телефони гарячої лінії 52-14-03, 23-66-03.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.