Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нардеп від БПП «Солідарність», неоднозначний брат голови ТОДА Степана Барни, Олег Барна (це той, що прославився за спробу «взяти» Яценюка) в соцмережі поділився новинами. Цього разу пан нардеп полюбив лебедів. І Президента .

 Про що і проінформував українців.

Серія мої "Депутатські канікули".
ЩОБ КРАСА І ГРАЦІЯ РАДУВАЛА НАС, МИ ПОВИННІ БЕРЕГТИ ТА РЯТУВАТИ ЇЇ. 
Сьогодні з помічником В,Мойсеюком, головою об'єднаної Мельнице-Подільської громади побував у с. Вільхівці Борщівського району, де на Дністрі, ми мали можливість помилуватись красою Дністровського каньйону та дикими лебедями, котрі осіли на воді. Підвезли кілька мішків зерна. Селяни кинулися їх підгодовувати. Скаржилися, що з протилежного берега (з Чернівецької області) браконьєри стріляють по лебедях. Зв'язалися з очільниками поліції, пообіцяли контролювати ситуацію. Була розмова із місцевими жителями, на жаль коротка. Опісля свят планую з місцевими жителями тривалу і жорстку розмову: хочуть роботи, зарплати, дороги, манни з неба, але всю землю віддали донецьким від "Мрії", продавшись, чи не думавши переписавши угоди, за лишній центнер зерна.

"ЗА ЦЕ Я І ПОВАЖАЮ НАШОГО ПРЕЗИДЕНТА.
ДІЇ КРАСНОМОВНІШІ ЗА СЛОВА. 
А КОМУ І ЧОМУ ВІРИТИ-ОСОБИСТИЙ ВИБІР КОЖНОГО. БРЕХУНІВ, ЗАСРАНЦІВ, ПОПУЛІСТІВ, ВСЕПРОПАЛЬЩИКІВ, ПСЕВДОПАТРІОТІВ - БАГАТО. ОСЬ ТІЛЬКИ УКРАЇНА У НАС, НА ЖАЛЬ, ТІЛЬКИ ОДНА".

  

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.