Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Сію, сію, посіваю на щастя, на здоров'я, на достаток, на процвітання громади та України! Святкування Маланки у с. Синьків Заліщицького району. Святкують вперше, але сильно, красиво. Щасти усім! З почином, Синьківсько Маланко!» - поділився радістю і світлинами нардеп Олег Барна в соцмережі.

Нагадаємо, саме з цього села є вихідцем, фактично, олігарх Дмитро Фірташ. І тут витоки його бізнес-імерії. Не дивно, що сюди приїзджали піарится всі тернопільські можновладці Тернопільщини минулих років. Ну, тепер настав час братів Барни…

барна, степан, олег, синьково, фото, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
+4 #3 Ромко Шмайсер 15.01.2017 12:16
До "олега барни".Якщо Ви дійсно той, ким підписалися, то хочу наголосити от на чому:людина з ВИЩОЮ освітою завжди при звертанні до ЖИВОЇ особи напише "який", а не "котрий".Далі:"не навидить" треба писати разом,тобто "ненавидить".Ще:не "повисИляти", а "повисЕляти".Це відносно орфографії.Тепер про високий штиль.При чому тут село Синьків??Навіщо його "відокремлювати"??Хіба мова про це??І кому буде легше??А-а-а,дурням...Для Барнів звичайні люди вже давно дУрні, бо терплять цих дешевих популістів -бездар третій рік.А раз терплять - так їм і треба!Проведем просту калькуляцію:за чиї кошти відбувалися всі виїзди у вищеназвані села,скільки було машин у кортежі,напхани х облчелядниками, скільки було потім нараховано(а таки було!!!) "камандіровачних " кожному посіпаці????За чий кошт висять вздовж міжнародних трас на "біг-мордах" знайомі фейси у вишиванках і віщають про спортзали і тп?? Та невже Барни знімали на це гроші з власних рахунків?? Ау-у-у-у, не чую-у-у!! Отак-то.А тепер,защітнічо к,гавкай!
Цитувати
 
 
-5 #2 олег барна 15.01.2017 02:11
для об'єктивності подайте ще моє святкування Маланки у с.Улашківці на Чортківщині, у с.Устя, Горошова на Борщівщині та інших.А Ромку Шмайсеру, котрий не навидить с.Синьків, я раджу би ініціювати відокремлення даного села від України. Може деяким дурням легше стане? Чи краще дурнів повисиляти?
Цитувати
 
 
+5 #1 Ромко Шмайсер 15.01.2017 01:02
Жага творити добро людям сповзла як запрані труси зі старої кур..ви. Ні один,ні другий не здатні мислити по-державному... В хід пішов перевірений "папєрєднікамі" спосіб - лизнути в дупку Митра Фірташа!! Мо, шос тай даст!! Отакий завершальний момент кар'єри яйцетяга з вінценосним братиком є найкращим прикладом утворення нової ракової пухлини на "тілі" області...Так дєржать, браткі!! Више нєсітє знам'я продажності в масси!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.