Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

17 січня 2017 року апеляційний суд Тернопільської області,  погодившись із позицією прокурора, залишив в силі ухвалу суду першої інстанції про обрання підозрюваному керівнику «Хеліксу»  запобіжного заходу.

Нагадаємо, відповідно до ухвали Тернопільського міськрайонного суду  одному із  керівників фірми з ознаками фінансової піраміди, підозрюваному у вчиненні злочину  за ч. 4 ст. 190(Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою), ч.2 ст.209 (Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) КК України  у грудні 2016 року обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із внесенням застави у 5 млн. грн.

Отож, Д. і надалі носитиме електронний браслет та зобов‘язаний утримуватись від спілкування із потерпілими, свідками та іншими  підозрюваними  у даному кримінальному провадженні.

На даний час, сума збитків за заявами потерпілих  вкладників «Хеліксу» сягнула 27 мільйонів грн.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.