Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернополі знайшли заміну підряднику, який не зміг прибрати місто під час снігопадів у листопаді 2016 року. Тепер роботи поділили між двома фірмами.

Як повідомив IA ZIK начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології міськради Олег Соколовський, від 1 січня дороги та вулиці Тернополя прибирають працівники та техніка підприємств «Міськшляхрембуд» та «Авакс Проф».

«У зв’язку з тим, що головний підрядник – ТОВ «ТернопільКомуналСервіс» (цю фірму повязують з заступником мера Тернополя Стемковським - прим.ТТ), на якого покладали обов’язки з очищення міста від снігу, не впорався під час аномального снігопаду у листопаді, були укладені угоди з іншими виконавцями робіт. Згадане підприємство припинило свою діяльність у Тернополі й зараз управління житлово-комунального господарства з ним судиться», – повідомив Соколовський.

Натомість, міська рада уклала договори з двома компаніями – тернопільським міським підприємством «Міськшляхрембуд» і товариством з обмеженою відповідальністю «Авакс Проф».

У міськраді запевняються, що техніки та працівників у нових підрядників достатньо, щоб утримувати належний порядок на вулицях міста.

«Один із тендерів на суму 3 478 700 грн виграв «Міськшляхрембуд». Підприємство обслуговуватиме мікрорайони Дружба, Кутківці, Пронятин і Березовиця. Два інші тендери – на суму 3 529 461 грн і 3 586 957 грн виграло ТОВ «Авакс Проф». Його працівники прибиратимуть центр, мікрорайони Новий світ, Сонячний і Східний», – зазначив Соколовський.

Як повідомляла IA ZIK, у Тернополі після снігопаду 13 листопада 2016 року було паралізовано роботу громадського транспорту через нерозчищені дороги та двори.

Виявилося, що міська рада підписала угоду з фірмою-підрядником, яка не мала достатньо техніки для прибирання міста.

22 листопада подав у відставку начальник міського управління ЖКГ Микола Лесів.

Після снігового колапсу в Тернополі поліція відкрила кримінальну справу за  ч. 2 ст. 367 ККУ (службова халатність).

За інформацією начальника обласного управління поліції Олександра Богомола, провадження відкрито щодо службовців підрядної організації, яка надавала послуги, і посадових осіб міської ради, які мали б контролювати найняту структуру. У справі наразі триває розслідування. 

Коментарі  

 
+2 #1 Олена Степанова 19.01.2017 12:45
Бреше Соколовський. Судиться за 200 тисяч а в грудны заплатили ъм 2 лымона. Питання за що?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.