Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Традиційно Тернопільщина та Хмельниччина відзначають День Злуки на мосту через р.Збруч, що зараз єднає дві області. У далекому 1919-му саме на цьому місці пролягав кордон і відбулося єднання ЗУНР та УНР – тож подія має глибоке історичне коріння. Ця традиція має важливе значення особливо зараз, коли агресор не полишає наміру розділити Україну.

Але навіть в такий важливий для жителів обох областей та усіх громадян України день, політичні сили ВО «Свобода» та «Радикальна партія Олега Ляшка» вирішили вдатися до провокацій.

Перш за все, вони проігнорували звернення оргкомітету утриматися від політичної символіки під час офіційних заходів – адже в цей день важливо показати саме єдність нації та громадську злагоду. Натомість прапори свободівців та радикалів заполонили практично весь простір.

При бажанні, кожна з цих політичних сил цілком могла проявити себе, організувавши власну потужну акцію. Ідейності, мабуть, таки не вистачило – тож вдалися до відвертого саботажу. Вони не соромилися вигукувати «речівки» та наперед завчені гасла навіть під час богослужіння та хвилини мовчання по загиблим.

На берегах р.Збруч зібралося близько 5 тис людей - місцевих жителів та громадськість двох областей, які прийшли взяти участь в урочистостях за покликом душі. Однак, щоб зайняти перші ряди, маріонеткові прапороносці зухвало їх відсували. Мета була одна – абищо потрапити в об’єктиви телекамер та фотоапаратів. Примітивно керована акція дала збій, коли ледь не вийшло так, що свободівець нардеп Головко виступав на фоні прапорів Ляшка, а його колега по парламенту Омельченко в об’єктиви потрапляв з прапорами «Свободи».

Та остаточно спаплюжили свято ці політичні сили тим, що не явилися на концертну програму, яку щиро готували художні колективи Тернопільської та Хмельницької областей, участь брав і знаний своєю майстерністю оркестр «Оркестра волі». Для цих людей творчість – їхній внесок у суспільне життя. В такий особливий день все, що вони отримали – повне ігнорування. В залі прапорів вже не було – воно й не дивно, адже і свободівці, і радикали вже відпрацювали свою «картинку». Цим вони виявили свою крайню неповагу до громадськості й до самого Дня Соборності, чим ще раз переконали у своїй політичній недалекоглядності. «Не по словам суди, а по діянням…»… На жаль, попри «солодку» риторику лідерів цих політичних сил – маємо факти ганебної поведінки людей, що є у їхніх рядах.

За інформацією БПП "Солідарність"

 

Коментарі  

 
-3 #4 виталий 23.01.2017 13:01
ЗА РАДИ КАЛА
Цитувати
 
 
+6 #3 Ірина Шелепницька 23.01.2017 12:58
А що ви хотіли щоб наваяв офіс БПП "Солідарність".Чи вони бачили єднання усіх навколо своєї політсили? Акція, яку провели свободівці і соколята - була справжньою, без фальші і владою прописаних сценаріїв.
Цитувати
 
 
+6 #2 РПЛ 23.01.2017 10:48
:lol: Зганьбилась впершу черга влада Тернопільщини, зокрема Барна, які не змогли забезпечити порядок і бояться інших партій, як чорт ладана. Радикали молодці! Показали як об"єднується Україна.
Цитувати
 
 
+10 #1 Андрій Тернопільськи 23.01.2017 10:39
До слова, молодіжний осередок ВГО "Сокіл" спільно із Тернопільською обласною організацією ВО "Свобода", а також із побратимами-націоналістами із Хмельницького провели самостійно потужну акцію і воз'єднали два береги річки Збруч, у той час, коли голова облдержадмініст рації вже виступав перед присутніми на заході ляшківцями та громадою смт. Підволочиськ! Жодного протистояння між "Свободою" та Радикальною партією Олега Ляшка у плані символіки не було! Націоналісти вирішили підтримати свого побратима народного депутата України свободівця Михайла Головка, а також розділити це величне свято Злуки із громадами смт. Підволочиська та Волочиська.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.